Green Silence обернутись на 6 років назад. Підсумки

Green Silence обернутись на 6 років назад. Підсумки

| 13 | Розділ: Інше | 26 березня 2009 16:04

Що таке 6 років для людини, ну маленької людини, в смислі дитини?? Ну по-перше - це перша в житті можливість хоч на трішки відірватись від цілодобової батьківської опіки і піти до школи в 1ий клас)) Що таке 6 років для музичного гурту? Я думаю, що для кожного гурту це індивідуально, але зараз розповім від імені одного, ну бо просто про нього знаю краще ніж про інші …


27 березня 2003 року, коли ми зібрались у Левандовіча вперше, ніхто не знав і не вірив, що ми будем грати щось подібне на те що граєм зараз. Тоді взагалі ніхто нічого не знав, були лиш мірії, які згодом переросли у амбіції, які згодом почали втілюватись у життя. Багато людей пройшло по зеленому шляху, ще більше поряд з ним. Серед них і атец-аснаватель даного ресурсу, і екс-учасник Братів Гадюкіних, і ше купу львівських музикантів. Серед них також і журналісти , художники, програмісти, менеджери, технологи і просто різні, хороші люди , які назавжди залишили на цьому шляху свій слід.
За ці 6 років , покаталися по рідній країні , трохи побували за кордоном назбирали купу вражень, особистих відкриттів, колег по цеху.
Я сьогодні от спеціально почав рахувати всі наші концерти , які зміг згадати від заснування гурту, нарахував аж 75. Ну цифра не мала але і не велика, але хто сказав що ми зупиняємось. Кожен концерт - це як подорож до іншої країни, наівть якшо на сцені одного і того ж фестивалю , чи клубу виступаєшг вже не вперше. Саме на цих всіх сценах знайшлися бойові товариші: Оратанія, Пан Пупець, Джа Пре, Колеса Феба, La Skarnemurta, Русичі та багато інших. Тільки на тих же сценах можна було почути від , всім залом "МОЛОДЦИЫ, МОЛОДЦЫ !!!!" в Одесі, "Григорович Й**б твою мать буде нині музика чи нє?" у Славську до "Давай па русски , нармальна па русски" у Херсоні.
Якось ніколи не ставили за мету перемагати у конкурсах, попали на "Перлини Сезону 2006" це особисто для мене було перше музичне досягнення, для мене це було ніби в космос полетіти, всі дуже тоді переживали. А от на "Крок у Майбутнє" попали взагалі випадково ну і слава Богу))) Всі ці 6 років пролетіли як один великий гастрольний тур, який дуже приємно згадувати переглядаючи фото , ще з тих часів коли цифрові фотоапарати були дорожезна рідкість, відеозаписи зняті в більшості невідомо ким )))

О!!!Я от , власне забув до чого це все веду..)) Ну…ми таки нарешті альбом випускаєм…з лейблом вже підписуєм контракт (з яким поки не розголошується), обкладинку ви можете побачити якщо піднімите очі трошки вище і чуть-чуть вліво, так-так не бійтесь то та зебра зі штрих-кодом)) Саме так він буде виглядати на полицях музичних магазинів).А він вийде десь за 2-3 тижні..презентація буде ще поки не відомо де , але всі про це дуже скоро взнають ))
Ну…в підсумку…Нам не соромно за те що ми зробили за цих 6 років )))))

Хто ше не вкурив …)) З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ МІЙ І ВСІХ ВСІХ ВСІХ ВАС GREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN SILENCE !!!!! )))
НЕХАЙ ЗАВЖДИ У ЖИТТІ НАМ ВСІМ СВІТИТЬ ТІЛЬКИ ЗЕЛЕНЕ СВІТЛО
Хочеш відповісти? Авторизуйся!