Субота, 28 березня 18:00, Порохова вежа, вул. Підвальна, 4
Вхід: Вільний

| 0 | Розділ: Події | 26 березня 2009 9:42

Студентське братство Львівського національного університету ім. І.Франка спільно зі Студентським братством Національного лісотехнічного університету у рамках проекту «Фестиваль братської пісні» за сприяння Благодійного фонду «Європейське місто» здійснили видання збірника пісень, популярних серед молоді. Це єдиний молодіжний співаник, опублікований за останні 5 років. Презентація «Співаника» відбудеться 28 березня 2009 року о 18 год. за підтримки Управління молоді, сім’ї та спорту Львівської міської ради у приміщенні Будинку архітектора (Порохова вежа, вул. Підвальна, 4).

«Фестиваль братської пісні» стартував у жовтні 2008 року з метою популяризації української пісні серед молоді. У рамках Фестивалю було проведено два пісенні вечори, під час яких організатори записали значну кількість пісень, поширених у братському середовищі з часів заснування організації і дотепер. Видання «Співаника» є наступним кроком у реалізації проекту. «Співаник Студентського братства» на сьогодні є найповнішим зібранням україномовних пісень, поширених серед молоді. До нього увійшли 213 творів, умовно поділених за тематикою на 5 розділів: «Патріотичні», «Ліричні», «Жартівливі», «Мандрівничі» та «Всяка всячина». Співаник охоплює авторські та найкращі зразки народних, повстанських, пластових і власне студентських пісень, окремі з яких публікуються вперше. Майже до всіх пісень збірника подано акорди.

Презентація книги проходитиме у вигляді акустичного концерту. Усі присутні зможуть не лише придбати «Співаник Студентського братства», а й почути «живе» виконання надрукованих у ньому пісень.

Музичний супровід вечора забезпечують Андрій Хавунка, Тарас Гривул, Богдан Лялька, Андрій Кухар, гурт «К402», та інші.

Вхід вільний.

Контактна особа – Юрій Пирч (+38 068 844 33 80)
Хочеш відповісти? Авторизуйся!