П'ятниця, 13 березня 19:00, ПК ПТМЗ (Полтава)
Вхід: 20 грн

| 0 | Розділ: Події | 4 березня 2009 13:31

PanKe Shava - “Шабаш№1”
13 березня 2009 року
Хто :
Контрабас(Полтава)

Сонця Коло (Київ)

Дельтора(Полтава)

Небо для себе(Чернігів)

Немає часу(Полтава)


Лише десять днів лишилось до першого відбіркового туру Міжнародного молодіжного Open AIR фестивалю «PanKe Shava LIVE AID». Лише десять днів відділяють конкурсантів від можливості донести до людей своє власне бачення світу. Лише десять днів до справжньої весни почуттів, які не зможе не відчути навіть найвибагливіший слухач.
П’ятницю тринадцятого(13) ще довго пам’ятатимуть у Полтаві. І не тому, що потойбічні сили влаштують свій відьомський шабаш. «ШАБАШ» влаштують музиканти!
Відомий не лише у Полтаві, а й далеко поза її межами акустичний гурт «Контрабас» змусить стати до танцю навіть найлінивіших глядачів цього вечора. Весела феєрія, що вони влаштовують на своїх концертах глибоко пронизана ніжною меланхолією та справді глибоким сумом. Поєднання обох кардинально протилежних почуттів в одному – це лірика виступів «Контрабасу»
Окрасою першого ШабаШу стане відразу два гурти не з Полтави. Чернігівський «Небо для себе» , які подарують частинку свого неба Вам. Це не можна описати. Це треба бачити.
«Сонця Коло» принесе своє сонце, пронесе у долонях його світло і зачарує дивовижним співосплетінням гітар та вокалу. Акустика їх сердець відчується у кожнім слові і погляді.
ПолтавськА «Дельтора» відома полтавському слухачеві насамперед по фестивалю Мазепа Фест, постійним учасником, якого є цей гурт. Зараз гурт працює над черговими матеріалами на одному з інді лейблів міста.
«Немає часу» є наймолодшим колективом першого «Шабашу», але сповнені рішучості і вірять, що перші намагання – це лише перший крок до успіху.
Хочеш відповісти? Авторизуйся!