БУТИ ПОЧУТИМ!

БУТИ ПОЧУТИМ!

| 0 | Розділ: Новини | 23 березня 2005 15:00

Саме так називатиметься цьогорічний український тур міжнародного музичного фестивалю "THE GLOBAL BATTLE OF THE BANDS", що минулого року називався "Велика рок-н-рольна битва".

На цей рік організатори спланували неабиякий "БУМ" на українській рок-сцені. Якщо минулорічний фест відбувався лише у Києві, то "GBOB 2005" відбудеться у вигляді великих опенейрів в кожному місті України, на яких буде визначено регіонального переможця.

Для проведення регіональних опенейрів на центральному майданчику міста буде споруджена велика сцена. Райдер можна подивитись тут.

З 1 березня та до 15 травня дирекція фестивалю оголосила реєстрацію учасників. Зареєструватися може кожен гурт, який грає на живо, має більш ніж 15-хвилинну програму, має склад від 2-ох до 10-ти людей.

Реєстраційна форма знаходиться на офіційному сайті фесту за адресою WWW.GBOB.COM.UA. Наразі жодних реєстраційних внесків, яких вимагає міжнародний оргкомітет, сплачувати не потрібно. Цілком можливо, що організатори вирішать проблему внесків шляхом залучення місцевих спонсорів.

Успіхів! БУДЬТЕ ПОЧУТИМИ!
Хочеш відповісти? Авторизуйся!