АРТЕК У СНАХ, НЕПОЗБАВЛЕНИХ СЕНСУ

АРТЕК У СНАХ, НЕПОЗБАВЛЕНИХ СЕНСУ

| 4 | Розділ: Новини | 2 березня 2009 1:05

На порозі п’ятирічного ювілею власної творчої діяльності учасники команди De?СЕНС не лише сміливо дивляться у майбутнє, а й все частіше зазирають до своєї яскравої історії, підбиваючи підсумки пошуків сенсу. Що ж знайшли Металеві Патріоти посеред замерзлих річок щастя, збагачуючи не власні кишені, а серця? Безкомпромісне світло сенсу відкриває шлях до снів, залишивши позаду крижану темряву та подарувавши життя всесильному світанку.

Робота СНИ стала першим записом «десенсів» після зміни складу та водночас дебютним релізом колективу у 2009му році. У композиції, народженій посеред безкраїх зимових просторів, поєднались живі спогади про вільне літо та найтепліші весняні сподівання. Саме завдяки цьому органічному символізму СНИ стають ненав’язливим саунд-треком до сучасних вітчизняних реалій, у котрих наша могутня країна, пам’ятаючи свої славні часи та чекаючи світлого дня бореться з зовнішніми та внутрішніми негараздами.

І на знак всепереможної віри у силу правди, котра зберігаючи казки, дарує нашим дітям майбутнє, сповнене щирістю, красою та життям, команда De?СЕНС презентувала власну композицію СНИ саме 23го лютого 2009го року, у день відновлення роботи міжнародного лікувально-оздоровчого центру АРТЕК.


СНИ ЗБУВАЮТЬСЯ
ПОВІР ЩОБ ПОБАЧИТИ



De?ТАЛІ на ОФІЦІЙНОМУ САЙТІ
Хочеш відповісти? Авторизуйся!