Враження та фотки з концерту "Фактично самих" та "Годо"

Враження та фотки з концерту "Фактично самих" та "Годо"

| 0 | Розділ: Враження | 21 березня 2005 21:17

Концерт «Годо» і «Фактично Самих» в «Ляльці» зібрав у стінах клубу небагато людей - рівно настільки, щоб можна було вільно дихати.

Почали «Годо». Чи то публіка виявилась млявою, чи хлопці «не переконували», але нарід не повівся на закиди вокаліста Джанка на кшталт: «Зараз група Годо виконуватиме свою феноменальну музику!» і вперто стояв і дивився, як баран на нові ворота. Хоча, «ворота» були зовсім не новими: виконувала група старі «перевірені» речі. При цьому виділялися клавішник (який своїм інструментом вкупі з цікавими ефектами «робив» половину музики) і ударник (який реально «вигрібав», використовуючи здвоєну педаль, і взагалі, звучали його барабани фірмово!). Після третьої композиції дехто почав «роздуплятися» і мало-помалу вже пів-Ляльки стрибало в такт музиці.

Розчарувало те, що грали «Годо» виключно старий репертуар, і лише під кінець порадували присутніх новою інструментальною композицією, яка по ідеї мала бути вінцем їх виступу. Але народ добряче розігрівся до того моменту і дружньо скандував: «Го-до, Го-до, Го-до!…». Хлопці зіграли на біс… ще одну стару річ. Ех… Коли вони нарешті втішать нас свіжою програмою?..

Потім на сцену поважно вийшов гурт, який чекали, і від якого багато сподівалися: «Фактично Самі». Цікаві вони тим, що мають в репертуарі різні речі: спокійні тріп-хопові пісні та агресивно-драйвові електроно хардкорові опуси. Обличчям гурту є вокалістка/авторка текстів Ірена Карпа - епатажна кубіта, яка з легкістю матюкається на сцені, і складається враження, що просто має все «десь».

Народ чекав «Факів», і співав ледь не кожну пісню. Звук був не на користь музикантів. Гітарист знову не приїхав. Кажу «знову», бо кілька місяців тому в Тернополі його теж не було з групою: видно, зайнятий дуже :). Карпа завела публіку на всі 100%. Попри все це, в залі залишилося кілька розчарованих осіб, які засмутилися з приводу різниці між записами гурту та живим виступом. Що ж, сягнути такої планки, яку поставили «Факи» своїми досконалими записами, на живо - дуже важко, особливо в умовах українського звуку :(. Але хлопці/дівчата - молодці, бо знають що роблять: завдяки їм наша молодь співає українські пісні, і знає, що таке підтримка українського виконавця.


Архів фоток:

Фактично самі:

Артур (басист) Артур співає Ірена Ірена Ірена ІренаІрена
Ірена Ірена Ірена модний девайс в Ірени на поясі Михайло (електронні ефекти)
Михайло вілоончелістка вілоончелістка

Годо:

Годо клавішник клавішник та вокаліст
вокаліст вокаліст та гітарист
Хочеш відповісти? Авторизуйся!