Swamp FM-PROMO 2008

Swamp FM-PROMO 2008

| 9 | Розділ: Новини | 29 січня 2009 21:54

Львівський рок гурт SWAMP FM запропонував на розгляд слухачам свій «PROMO 2008» виданий в підтримку майбутнього альбому «Lunatizm» який вийде вже весною цього року. На платівці ви знайдете 3 пісні з майбутнього альбому, бонус трек-remix, фотографії та тексти пісень. Представлені на розсуд композиції являють собою поєднання темної містичної краси з яскравістю та харизмою фронт-фрау Fosco Culto. Контрастність змін жорстких гітарних рифів та, пронизаного мріями та стражданнями, вокалу заставляє слухати диск на одному диханні.


Скачати promo cd одним архівом можна за цим лінком:
http://ef-studio.com.ua/swamp_fm_promo_2008.rar

Налаштовуйте радіоприймачі на хвилю 66,6 FM — «SWAMP FM»…

SWAMP — це ТЕМНА СТОРОНА, безодня нашої підсвідомості, де загальновідоме і певне щезає у нічній імлі. Це місце, де наші мріі та кошмари танцюють з нами серед дерев та світляків. Це земля забутих Богів, вигнанців та дивних створінь, яким відмовлено в існуванні при денному світлі…
На Болоті не ступала нога Іісуса, сюди не потрапиш випадково, тут зупинився Час і одна Міра на всіх. Звідси не має вороття. На Перехресті болотних стежок стоїть камінь, на якому слова: «Я ВІЛЬНИЙ В СВОЇХ БАЖАННЯХ І В БАЖАННЯХ ВІЛЬНИХ!» Це все, що відомо з вуст самих «SWAMP FM». Отже, якщо вам набридла буденність, ви шукаєте іншої правди — рушайте ледь помітними стежками, там блукає Вічність.
Хочеш відповісти? Авторизуйся!