Сайти для гітаристів

| 17 | Розділ: Інше | 21 січня 2009 20:47

http://www.howtotuneaguitar.org/
Настройка гітари для більшості початківців - діло досить серйозне. Далеко не кожен знає як це правильно робити, тим більше на слух. На цьому сайті є онлайн-тюнер на флеші. Також можна вказувати тип звучання - від акустичного до перегруженого електронного.

http://www.songsterr.com/
Браузерна альтернатива всім відомій програмі Guitar Pro. Функціональні можливості - різна швидкість програвання, вибір кількості доріжок, відключення певних інструментів, регулювання гучності. Недолік - ви не можете відкривати свої файли, а змушені користуватись базою сайту, яка звичайно не може охопити всі ваші забаганки.

http://chordbook.com/
В наявності є тюнер. Розділ Guitar Scales запропонує вам різні гами і пентатоніки. Велика база акордів з можливістю редагування. Можливість переставити гітару в зручний стрій. Зберігання створених акордів у власний архів.

http://www.guitarbackingtrack.com/
Велика кількість мінусовок за допомогою можна підмінити на репетиції гітариста Анни і чудово влитися в колектив. Закачка даних файлів в MP3 форматі.

http://www.ultimate-guitar.com/
Табулатури до всеможливих пісень, їх зручний пошук. Уроки по стилях і способах виконання, техніці гри.

http://metronomeonline.com/
Чудовий дизайн сайту допоможе всім з музичною математикою. На кружку-підказці видно кількість ударів за хвилину і до якого музичного темпу це відноситься.

http://guitargeek.com/
Вводимо в пошуку нашоко кумира-гітариста і в теорії нам має показати які процесорні прибамбаси він використовує, схему підключення всіх пристроїв. Далі вибрали окремий процесор і подивились а хто ше зі знаменитостей його закупив. Може комусь і пригодиться

(с) ДПК Січень
Хочеш відповісти? Авторизуйся!