Heavy New Year (день перший)

Heavy New Year (день перший)

| 13 | Розділ: Враження | 2 січня 2009 8:51

Ніхто не пише про цей концерт, чому? Концерт був дійсно крутим:)
----
Це перше моє знайомство з "Старушкою", цікаво чого нема є ніякої вивіски, а то поки знайшов.


Я прийшов ще за 1 годину до концерту, майже нікого не було, навіть охорони, і я собі просто зайшов, пусто, тому я трошки вийшов прогулятись. Коли повернувся за 10 хв до концерту, то я був першим кому поставили печатку :) В залі на чеці була група "РОМ", репетирувалу свою пісню, яка мене дуже заперла :) Приємно, концерт почався майже вчасно (десь 17:15), хто був в "Києві" той погодиться зі мною, що концерт почався вчасно. Людей було десь з десяток, я сидів взаді і мені ніхто не заступав сцену, кайф!
Першими виступили хлопці з гурту "РОМ", молоді, натхнені, свіжі - це перші враження, іграли активно, мені особисто сподобалось, але можна було мікрофон чуть підкрутити, щоб хоть щось почути?! Ні одного слова не почув. Навіть назви групи.
Далі вийшли на сцену учасники групи "Вогні Цитаделі" (Тернопіль). Поки йшло налаштування інструментів, вокалістка гурту розповіла, що вони щойно з гол. вокзалу, сіли на трамвайчик на одну зупинку і їх оштрафували за квитки:) львівська привітність:) одне питання, навіщо було сідати на одну зупинку? Цього вони нам не розказали. Почалось. Виступили кльово, приємний мелодійний метал звучав, звук був добрий. Сподобався гітарист з дивною гітарою з дуже широким грифом, ніколи такого не бачив. (як сказала вокалістка "він - буржуй" :))))
Далі на сцену вийла група "Ірій", день був в них напружений, але виступили супер! Ксенія, як завжди на висоті, з двома хвостиками (добре що вона потім їх розплела), обмотана дощиком, така новорічна. Ось, що дійсно мені сподобалось, то те, що голос її я чув! Фолк Метал рубав, народ тащився, Ксенія рухалась на сцені так що мені тяжко було її злапати фотиком. Хм, вона іграла на сопілці. Звичано респект за пісню "Буднітай". Цю ж пісню я чув і у "Києві", тут вона звучала на порядок краще:). Все було супер!
Хм… атмосфера в залі була приємна, народу ставало все більше і більше. Всі вели себе в рамках розумного майже завжди (не сподобався один випадок, коли паро чуваків почали скакати, штовхатись (не знаю як то називаєтся) хлопці, що не видно що в залі є дівчата і ви їх штовхаєте, мене то бісить, як так можна?!), порядок забеспечувала охорона, респект їм. Організая супер. Особливо спасибі за вільне місце коло сцени, фоткати було легко, ніхто не мішав:). Звук не барахлив:). Сподобалось пиво по 4 грн. і новинка сезону смачні бургери по 5 грн. Смачно:). Ага, ще біли діти-циркачі, які виступали на перервах, цікава задумка, народ розслабився.
Далі по списку група SwampFM, хоча мені дарк не до душі, але група сподобалась:) Вокал був добре настроїний і було чути слова:) Звук хороший. Сподобалась нова пісня "Мама" (як сказала вокалістка - "це прорив в творчості"). Цікаво було слухати, як дівчина співає дез. Але група мене більше б заперла, як би співала весь час нормально, без дезу.
Далі рок іграли чуваки з групи "Опіум", вони завели народ, всі ковбасились! Звук супер! Звучали пісні "Йди вперед", "Молися на мене", "Брат", ну і супер пісня "Ті що люблять РОК", гітарист супер зіграв, мені дуже сподобалось!
"Riff Inc" мене ця група не пре, але народ пре, як мені показалось, всі бісились, танцювали. Було весело:)
Далі я пішов, але як чув на форумі групи "Disarm" і "Бастард" виступили якісно, на висоті, як і потрібно виступати хедлайнерам, "Бастард" зіграв 12 пісень, дуже довго виступав, але ні одної нової.

Ось таким був вечір суботи 28 грудня в "Старушці". Всіх з НОВИМ РОКОМ 2009!!!
Дякую за увагу!
----
На фото вище група "Опіум".
Більше фото тут http://vkontakte.ru/photos.php?act=album&id=65227147
Поговорити про концерт і дізнатись ще щось можна тут на форумі http://rock.lviv.ua/?category=7&article=13699
Хочеш відповісти? Авторизуйся!