13 січня - РОК-Коляда на Щедрий Вечір від SYXIVTEAM!

| 27 | Розділ: Події | 27 грудня 2008 13:24

На Щедрий Вечір у Львові колядуватимуть під Рок

Святкування Різдвяних свят у Львові цього року буде особливим. Молодіжне мистецьке об”єднання „SyxivTeam” за підтримки молодіжного об”єднання „Граніт” та управління культури та туризму Львівської Міської Ради презентує унікальний етно-рок концерт „Рок-коляда”. Учасниками концерту стануть одні з найкращих гуртів України, музика яких поєднує древні традиції нашого народу та сучасні стилі рок-музики. А саме: „Контрабас” (Полтава), „Кораллі” (Івано-Франківськ) та „ДримбаДаДзига” (Київ).
Концерт подібного формату у Львові відбудеться вперше. Цього вечора гурти, крім своєї програми, вперше виконають спеціально підготовані для „Рок-коляди” колядки та щедрівки у власній обробці. Після виступу гуртів почнеться українська вечірка, яка триватиме до опівночі.
Запрошуємо вас 13 січня у клуб „Хмільний дім Роберта Домса”. Початок о 19:00
Вхід: попередній продаж – 30 грн.
в день концерту – 40 грн.

Квитки можна придбати вже з 2 січня в мережі магазинів „Трактор” за адресами:
- вул. Личаківська 19а
- вул. К. Левицького 5
- м. Івано-Франківськ, вул. Грюнвальдська 4

УВАГА!!! Для іногородніх гостей концерту „SyxivTeam” пропонує безкоштовне місце для ночівлі. Наявність спального мішка вітається. УВАГА!!!

Довідка про гурти:
Контрабас” – акустичний гурт із Полтави. Така назва зовсім не означає, що серед музикантів є контрабасист. Це скоріше філософія, ніж музичний інструмент. Контрабас – це символ акустичної музики, це те, що поєднує в собі мінімум нот і максимум ритму.
У «Контрабасі» немає контрабаса…
Але є дещо цікавіше: є козобас, зроблений власноруч вокалістом гурту, є барабан із тарілкою, є бугай, є сокира й дерев’яний гребінець…
„Контрабас” – це і ніжна лірика, і тонка іронія, і веселі ритми, і хороший настрій.
Гурт „Контрабас” визнаний найкращим акустичним гуртом України 2007 року.
Більше інформації:
www.music.poltava.ua/kontrabas/
http://vkontakte.ru/club1889602
Кораллі” – молоді веселі хлопці з Івано-Франківська. Музика гурту – це суміш етно, фанку та панку. Добре нам знайомі, оскільки тішили нас на таких фестивалях, як „Славське-рок”, „Бандерштат”, „Be Free”, „Отроків”, „Уніж-Фест” та багатьох інших. Особливий вибух емоцій викликає трембіта, яка є постійним інструментом „Кораллів”
Більше інформації:
http://www.koralli.if.ua/
http://vkontakte.ru/club4500896
ДримбаДаДзига” –український етно-рок гурт, візитівкою якого є пісні з глибоким українським корінням, потужним оригінальним саундом з елементами ска, фанку та хардкору у якісному драйвовому виконанні. „ДримбаДаДзига” двічі представляли Україну на одному з найбільших фестивалів Європи - „Przystanek Woodstok", грали на популярних фестивалях „Славське Рок”, „Підкамінь”, „Трипільське Коло”, „День Незалежності з Махном” та багатьох інших.
Більше інформації:
http://www.drymbadadzyga.com.ua
http://vkontakte.ru/club3897632

Організатор:
ГО „Молодіжне мистецьке об”єднання „SyxivTeam””
Контакти: тел. 8093 9314900, Святослав. syxivteam@ukr.net
За підтримки Молодіжного Об"єднання "ГРАНІТ"
Хочеш відповісти? Авторизуйся!