Неординарна обстанівка в Ляльці... (Manson Party)

Неординарна обстанівка в Ляльці... (Manson Party)

| 0 | Розділ: Враження | 29 січня 2005 18:26

Мабуть, Менсон вийшов з моди, чи то, може, нарід сесію здавав… Але того вечора в ляльці було народу майже стільки ж скільки на Дорс-паті. Вважаючи, що Дорс не грають вже 35 років, а людей послухати їхню музику приходить стільки ж, можна прийти до висновку, що "популярному" Менсону ще до них далеко… Чи може всі злякалися "неординарної" обстанівки заявленої в афішці?


Але менше з тим. Паті відбулося, прогриміло, деколи навіть "профоніло"…
Але один нюансик таки є -- нічим воно не запам'яталось "неординарним", нажаль. А я сподівався чогось більшого, коли в афішці було вказано, що вечірку робить Адаліс, що з нічим іншим і не асоціюється.

Проте уся "неординарність", мабуть, полягала у частішому виборі саме якихось електронних "збочень", які майже в кожен альбом у вигляді двох-трьох треків додає Менсон. Драйвові ж пісеньки з'являлись трохи рідше. Все решта було звичайним показом слайд-шоу та паралельним програванням музики. Хто там не був може повторити в себе вдома подібну штуку, діставши диск "Фонотека в кармане" з якого, на мою, думку і "крутили" усю вечірку.

Другою ж частиною вказаного дійства був показ лайв-концерту "великого та жахливого". Ця частина мені запам'яталась досить дивною реакцією публіки. Не знаю, що вони там курили, але аплодувати за гарний виступ "екрану" на який проектується концерт я б в житті не здогадався :)

Ось така от була паті. Коротше кажучи, розвів нас Адаліс, своєю "неординарною" обстанівкою, бо все було майже по шаблону стандартної ляльківської вечірки. А я вже було зрадів, що хтось таки здатний утнути щось справді незвичайне та між постійними харкорівськими вечірками порадувати більш вибагливого слухача чимось іншим. Хоча тут ситуацію, мабуть, врятувала сама музика, яка вже сама по собі задумана як щось незвичайне.

З.І: Тепер після тої всієї "неординарності" в мене болить шия, чого в мене давно вже не було. Дійсно неординарна для мене ситуація…
Хочеш відповісти? Авторизуйся!