Презентація нашого сайту в "Ляльці"

Презентація нашого сайту в "Ляльці"

| 2 | Розділ: Враження | 22 вересня 2003 19:26

В підготовці до концерту я взагалі то особливої участі не брав і тому про те як це відбувалось прочитаєте в статті dreamhead'а "Хроніки презентації ROCK.LVIV.UA у Ляльці". А от про саму презентацію я мабуть трохи розкажу.

Починатись презентація мала в 8 годині, але дрім просив прийти трохи раніше щоб допомогти при потребі… (а потреба все ж таки була :) ) Прийшов я в Ляльку, а виявилось, що ми всі дружно провтикали тарілки для ударки, таким чином нам замість того щоб готуватись до концерту довелось бігати по Львову в пошуках омріяних тарілок :) Детальніше почитаєте в статті дріма…

Почалась презентація майже як і обіцяли о 8.20 :) Після того як BEETLEJUICE програли декілька разів ДО-РЕ-МІ-ДО-РЕ-ДО на сцену замість дріма (який в цей час був невідомо де) вийшла Морда… Нагадавши публіці що це презентація нашого сайту вона почала дякувати тим хто нам допоміг в його створенні :) Потім вона довго кричала "Дрііііііііііііііімхеееееееееееееееееееед!!!!!" але він підступно так і не з"явився %)

Першими виступали BEETLEJUICE за що їм дуже вдячні :)) незнаю чи ще б хтось зумів так завести публіку… вона кричала, трясла патлами, штовхалась, обливалась пивом, але водночас вела себе досить цивілізовано %) Я ж трохи потряс головою, потім сфотографував групу і пішов за стійку дивитись на це все зі сторони :) Взагалі хлопці наразі грають вже досить круто і якісно, і мабуть можуть поконкурувати вже з відомими панк - групами!

Десь на останній пісні BEETLEJUICE я вирішив піти з своїми друзями і з НАШИМ БОБРОЇДОМ на вулицю попити пива так як на "лялькове" пиво грошей чомусь ні в кого не було ;)

В цей час з Мордою вийшла цікава історія… вона комусь показала якийсь жест ;) (чи то охоронцю, чи то продюсеру Оратанії… ) після чого ї вигнали з Ляльки… хоча через декілька хвилин вона вже була знову там… :)

Сидівши на вулиці ми вже чули як почала грати Оратанія… довелось йти туди щоб зробити декілька фоток.

Чуваки теж грають досить круто і важко… але як на мене трохи попсово (не дуже оригінально)… (хто хоче це обсудити - знизу є коменти %) ) Під їх виступ я не став махати патлами… але люди взагалі то відривались не менше ніж під BEETLEJUICE. Пофоткавши їх трохи я вирішив піти посидіти і прислухатись так як чув їх на концерті вперше.

Після свого виступу вони знову нагадали всім що це є презентація ROCK.LVIV.UA і отримавши свою футболку десь сіли… (кажу десь бо я чомусь з ними так і не поспілкувався і не зміг подякувати за виступ…

І знову на сцену вийшла Морда! :) Не пам'ятаю що точно вона сказала :) Але не знаю чи її багато хто слухав… всі очікували НІАГАРУ!

І ось з'явилась на сцені Віка, а потім і всі решта. Поки група настроювалась Віка бавилась з публікою :) бавилась доволі прікольно і весело… На сцену хтось викинув Піпса який почав виконувати щось схоже на стриптиз :)) і не знати що б там було якби його звідти не забрали ;)

І почався ДРААААЙВ , і замахала патлами вся лялька… Новий ударник НІАГАРИ грав зовсім не гірше свого попередника (а може і краще…)! Принаймні чувак який приніс нам тарілки десь 15 по 8 і вчиться в музичному училищі на ударних інструментах, довго з цікавістю втикав на його гру…

Особисто мені дуже сподобалась потужна енергія і деяка оригінальність цієї групи… Незнаю в чому ця оригінальність полягає… але щось є :)) Також хочу відмітити професійність гри музикантів… мабуть єдина львівська група де чути музику а не ревіння гітар!

От вроді і все :) концерт закінчився і люди розходились :)) багато людей були задоволені і це прікольно :))

Всім групам ми подарували футболки ROCK.LVIV.UA на знижку у комп'ютерному магазині СТЕК!

Також після концерту я згадав що ми вроді провтикали конкурс від СТЕКУ ("Де собака зарита?")… але хтось мені сказав що конкурс відмінили під час концерту… Менше з тим :)





І на останок хочу подякувати тиму хто допоміг нам коли це було потрібно :)

Хворому з BEETLEJUICE за те що попросив Влада з "старушки" за райд.

Чуваку (Йосипу) з тарілками що трохи запізнився але все одно міг страшенно допомогти якби я не зміг принести тарілки раніше… Він доречі шукає групу де б він міг грати за координатами звертайтесь до мене… (він навчається в муз.училищі і казав що грає круто!)

Нашому Боброїду :) який поставив декільком людям вхід на концерт :)

Честеру за те що поставив Боброїду пиво :)

Василю (мому однокурснику) який їздив зі мною на пСихів за тарілками.

Остапу (Чугайстру) за те що їздив з дрімом в старушку.

Дівчинці з карточкою з Сихова за те що позичила карточку для дзвінка :)

Тарасу Бульбі за те що допомагав з організацією концерту!

ГРУПАМ - за те що суперово виступили!!! :) дуже вам дякую :))

Нашому спонсору СТЕК'у за те що зробили чудові футболки а також афіші для презентації !

ВСІМ ХТО ПРИЙШОВ НА ПРЕЗЕНТАЦІЮ!

Можливо я когось забув… список буде доповнюватись з часом. Пишіть коменти :))
Хочеш відповісти? Авторизуйся!