8-9 жовтня у “файному місті” Тернополі  відбудеться ХІ Всеукраїнська рок-забава Нівроку-2004.

8-9 жовтня у “файному місті” Тернополі відбудеться ХІ Всеукраїнська рок-забава Нівроку-2004.

| 0 | Розділ: Новини | 7 жовтня 2004 23:40

Головні засади фесту залишаються незмінними протягом 14 років його існування: співати учасники Нівроку повинні українською, а грати насамперед рок. Крім того, фестиваль навмисно оминає виконавців, що вже здобули поголовну відомість, а зосереджується або на зовсім невідомих гуртах, або на ватагах, знаних в досить вузькому колі пошановувачів. Як свідчить історія, нівроку’вцям вдається досить влучно бити на випередження і свого часу через підмістки забави перейшли, будучи ще мало чи взагалі невідомими Мертвий Півень, Плач Єремії, Тартак, Танок На Майдані Конго, Армада, Ґодо, Королівські Зайці, Чорний Вересень, Димна Суміш, Росава, Квадраджесіма…


Локомотивами цьогорічного дійства стануть:

Мотор’ролла (Хмельницький)

Ot Vinta (Рівне)

Вій (Київ)

Фактично Самі (Київ)

Кожен з перелічених гуртів має особливі почуття та прив’язки до Тернополя. Скажімо, Мотор’ролла зростала і міцніла як група саме на підмостках цього міста, і її подекуди жартома навіть називають “тернопільською” ватагою. Ot Vinta вперше в житті отримали позитивне відчуття велелюдного майдану ще в 1999 році знову ж таки у Тернополі. Фактично Самі перший раз вивели на люди свій оновлений склад, а саме Ірену Карпу на велику сцену теж на Нівроку-99. Вій… Вій просто в Тернополі ще ніколи не був.


Гостями Нівроку-2004 будуть:
Крихітка Цахес (Київ)
Анна (Львів)
Карна (Івано-Франківськ)
Тол (Київ)
Вінки (Київ)
Вася Club (Київ)
За винятком Крихітки Цахес решта зграй вперше вийдуть на підмістки Нівроку, хоча приятелюють вони з тернопільчанами не перший рік.

Не омине Тернопільській рок-клуб, головний затійник дійства, і своїх вихованців: загалові буде представлено награння гуртів Скай, Ті Що Падають Вгору (ТПВГ), Птаха-Проджект, Ноу Коммент, Audi Sile (м.Козова Тернопільської обл.), Інший (м. Бучач Тернопільської обл.).

Доброю традицією рок-забави Нівроку є те, що вона ніби розпечатує для тернополян та гостей чимраз новіші майданчики, де можна проводити велелюдні дійства. Цього разу такою крапкою стане досить несподіване місце - головна алея парку Топільче, поблизу Тернопільського ставу в центрі міста.

Оскільки Нівроку робиться колишніми чи теперішніми рок-музикантами для інших рокерів, то програмою фесту передбачена залаштункова частина: ввечері 8 жовтня, після виступів на великій сцені, відбудеться рок-толока для учасників фестивалю; а в першій половині дня 9 жовтня гудкарям та новинарям пропонується екскурсійна автобусна поїздка історичними достовидами Тернопільщини.

Докладно про життєпис Нівроку можна дізнатися на сторінці www.nivroku.te.ua у розділі “Преса”.
Додаткові довідки та попереднє зголошення журналістів прохання здійснювати за телефонами:
067-960-48-72 - Сашко,
067-960-48-73 - Микола.

Для акредитованих новинарів організатори Нівроку-2004 беруть на себе видатки з проїзду в обидва боки, проживання та харчування на час перебування на фесті.
Хочеш відповісти? Авторизуйся!