Хардкорова лялька. Концерт груп: Хвора, Лоботомія, Верховна зрада

Хардкорова лялька. Концерт груп: Хвора, Лоботомія, Верховна зрада

| 0 | Розділ: Враження | 26 вересня 2004 18:59

Хардкор в ляльці - це вже стало досить звичним явищем. Юні "неформали" "забивають" клуб саме на таких вечірках, тому мабуть їх останнім часом і стало значно більше ніж, для прикладу, концертів "легшої" музики.
В четвер 23 вересня відбувся чергове хардкор-паті з концертом гуртів "Верховна зрада", "Лоботомія", "Хвора".
Насамперед цікавим для нашого сайту був перший виступ групи "Лоботомія", що вперше спробували себе на сцені, але про це пізніше…

Першими виступала "Верховна зрада", загравши 2 пісні хлопці змушені були зробити перерву через поломку педалі для барабанів після чого продовжили свій виступ. Під кінець свого виступу гурт заграв нову пісню яку за словами Лавріна вони придумали декілька днів назад. Я дуже радий, що Юрко нарешті почав старатись співати, проте йому варто походити тепер до викладача з вокалу так як з співом та попаданням в ноти в нього явно поблеми :-/ А взагалі то видно, що група виросла вже з дитячих віршиків та репо-читання пісень на кшталт "міліції" та "Воду.Свтло.Газ" і наразі хлопці намагаються подорослішати як в музичному плані так і в ліриці. Молодці!

Наступними виступали зовсім невідомі хлопці з групи "Лоботомія". Грали вони музично щось схоще частково на "Korn" та більше на "Limp Bizkit" (така собі хардкорова "попса" яку можна грати знаючи 2-3 "блатних" акорди) з вокалом трохи схожим на "Hatebreed", проте я можу ще помилятись так як нормально розслухати музику в переповненій ляльці досить складно. Водночас було видно (!), що нестача гітариста гурту особливо не вплине на ситуацію так як він практично не грав, а лише тримав ритм на тих же "блатних" акордах (Хардкорові гітаристи, ви взагалі вчитись грати збираєтесь ?!?). Також псує враження про колектив і використання тупійших текстів чи то про мертвих немовлят, чи то про те, що вокаліст хоче когось з'їсти… (як немає таланту до написання то вже краще використати вірші українських класиків). Реально гурт витягав ударник Діма, якого можна вважати одним з кращих молодих ударників у Львові - джазовий ударник, що пройшов вже декілька шкіл та чотирирічний вишкіл в джазовому-оркестрі. От тільки не знаю, що він забув у того роду групі…

Третіми виступали "Хвора". Група, що має численних прихильників серед "неформалів" та численних ненависників серед музикантів… Я як музикант вважаю за потрібне не писати про цей гурт так як об'єктивно оцінити мені його складно.

На завершення на сцену знову вийшли "Верховна зрада" щоб потішити публіку, що після двох попередніх груп трохи порідшала… Хлопці добряче завели людей і покращили настрій тим в кого він зіпсувався від середини концерту.

От і все… Концерт закінчився. Дехто залишився на обіцяну вечірку після концерту, а дехто одразу пішов з ляльки так як попереду був ще один робочий день.
Хочеш відповісти? Авторизуйся!