Концерт груп "Щастя" і "Годо" у Ляльці.

Концерт груп "Щастя" і "Годо" у Ляльці.

| 0 | Розділ: Враження | 20 липня 2004 0:57

Незалежним журналістам сайту ROCK.LVIV.UA вдалось побувати на непоганому концерті. Виступала київська (і маловідома у Львові) група "Щастя" та львівська (не знаю на скільки відома у Києві, зате досить відома у Львові) група "Годо". Перед лялькою зібралась кількість людей, котрої, по-моєму, не було видно видно під Лялькою ще з старих часів. І це не зважаючи на те, що без флаєра вхід коштував 25 грн. Зате з флаєром 10 грн.
Так от, що ж таке "Щастя"?
Група "Щастя" вирізняється серед інших груп тим, що їхнього вокаліста звати Дмитро (чи Данило). Склад стандартний (вокал, гітара, бас, барабани). Музика хороша, але я сподівався почути більше радості та менше депресії. Особисто я трошки розчарувався в "Щасті". Хоча не перестаю любити їхні пісні "Продавала Горішки" та "Подаруй Мені Місто". Хворий (з "Beatlejuice") казав колись що "Щастя" косить під "Pixies". Вокаліст Дмитро (чи то Денис) підтвердив це. Він сказав що це одна з їхніх улюблених груп. Він назвав ще багато інших, але я не розчув. Треба менше пива пити. На дурне запитання про назву групи вокаліст відповів щось таке ж дурне, типу "Нормальна прикольна назва"… На питання "Як вам у Львові?" відповів "Супер. Хороше місто. Гарні дівчата". Це комплімент нашому місту?… :) Довше з ним поговорити не вдалось, бо вони кудись спішили. Так і втікло наше щастя.
Думаю, що варто згадати про те, що коли у вокаліста "Щастя" брала інтерв'ю якась дівчина, її відволік Піпс (щоб я міг поговорити з вокалістом). Піпс взяв в дівчини інтерв'ю, домашній телефон, вияснив, як звати і де працює… Тобто набагато більше чим я встиг запитати в "Щасливого" вокаліста. :))

Потім було "Годо".
Тут я зрозумів, що таке депресія. Мабуть львівська молодь віддає перевагу дипресивному способу життя… :). От якщо "Щастя" мене розчарувало, то "Годо" скорше навпаки. Я чомусь раніше думав що це щось нудне і безголосе. Виявилось що не нудне! Я перший раз почув "Годо" і мені досить таки сподобалось. Правда вокаліст там не потрібен, я не знаю, для чого він там. Я слухав не вокал а клавіші. Синтезатор дуже прикольно булькав! А ще, в Ляльці взагалі не реально розібрати якісь слова. І особливо в "Годо".
Доречі, на "Годо" було набагато більше народу чим на "Щасті". Чи то молоді просто не цікаво, чи вони вже сто раз чули це "Щастя" і взагалі не треба їм того "Щастя"?… Люди відривались і ковбасились під депресивні звуки "Годо".
Варто згадати і те, що Годошники переспівали відому пісню групи "Radiohead" - "Creep" на українській мові. Було б цікаво дізнатись, як вони її переклали.
Відірватись на концерті мені не вдалось. Після концерту почалось якесь течно-паті. На нього лишилось багато народу, а ми звідти звалили піддавшись депресії.

Фотки : Щастя №1, Щастя №2, Щастя №3

Годо (загальна фотка), Годо №1, Годо №2, Годо №3, Годо №4
Хочеш відповісти? Авторизуйся!