Концерт гуртів "SamaZnajeshXto", "Incunabula", "Unhell", "Ілюзія"

Концерт гуртів "SamaZnajeshXto", "Incunabula", "Unhell", "Ілюзія"

| 0 | Розділ: Враження | 9 липня 2004 20:16

Вже при підході до Ляльки було зрозуміло, що данний концерт виявився успішним в комерційному плані. Перед входом зібралася невеличкий натовп, а на лавочках годі було знайти вільне місце. Не вагаючись, що буде хороша паті я рушив всередину.
Першими на моє здивування виступали "SamaZnajeshXto" - група, що вже є відома львівському слухачеві і яка чесно заслуговувала бути "хедлайнерами" концерту. Хоча, можливо, це і на краще… так як вони швидко розігріли і розворушили численну публіку, що стояла "стіною" біля сцени, та й тих хто сидів в залі, можна було почути багато схвальних слів від музикантів які були присутні в залі. Дуже зацінив групу Макс (екс- Гра в бісер), він погодився, що вони - нове відкриття львівського року і вступив до лав їхніх фанів :)


Група чітко і драйвово зіграла свою програму, що включала як вже відомі львівському слухачеві речі, так і одну нову пісню на додачу, після чого музиканти розчинилися в темному залі "Ляльки".


Другими на сцену вийшли майже невідома група Unhell. Цей концерт був другим концертом в житті гурту, проте відіграли вони його дуже навіть непогано. Грали вони хардкор… досить таки важкий, але водночас і мелодійний, так, що його можна було і просто послухати. Гітарист вигравав досить такі складні і потужні рифи, що супроводжувались чіткою ритм-секцією зі сторони ударних та басу. Більшу частину програми вони відіграли зі своєю вокалісткою, а під кінець зробили сюрприз (кому приємний, а кому і не дуже ;-)) - зіграли пісню з реперами з групи "Проспект Свободи". Так як реп-кор я зовсім не люблю то, зробивши фото, я пішов на свіже повітря де вже пили пиво Дірмхед та Боброїд. Мабуть я зробив погано.. бо прогавив роздачу демок групи Unhell, проте я думаю, що почую цю демку найближчим часом :) Загалом група роздала 20 дисків.


Третіми виступали група зі складною музикою і ще більш складною назвою - "Incunabula". Хоч музика була і складна, але пішла вона досить потужно! Хлопці втрьох зробили хороший драйв. Грали вони психоделічний хардкор з якісним (!) вокалом якого варто було б повчитися більшості груп! Виступ гурту супроводжувався хорошою підтримкою публіки, що "відривалась" по повній програмі, гітарист "Хвора" навіть трохи підспівував "скрімом" :) Посеред виступу "хлопці з складною назвою" вирішили влаштувати чергову "роздачу" дисків. На цей раз дисків було лише три, один з яких дістався і мені :)


Під час виступу "Інкунабула" я поспілкувався з басистом гурту Unhell - Олегом (на нашому сайті сидить під ніком Suicide). Він розповів що група створилась в березні. але реально почали грати на початку травня, з приходом гітариста Льоші. До цього концерту вони встигли виступити на концерті в "Dali" 6 травня, на відбірковому турі "Червоної рути", а також записати демку яку вони роздавали. Наразі учасниками групи є : Олег (Suicide) - бас, Льоша (Alexz27) - гітара, Катя - вокал, Ігор - барабани. В планах на майбутнє змінити стиль на більш мелодійний та технічний (в плані виконання).


Тим часом догравали свою програму "Incunabula". Доречі цей концерт був першим виступом гурту, отже їх можна привітати з вдалим дебютом! Взагалі цей гурт можна навіть назвати "відкритям вечора".


Наступними на сцену вийшли група "Ілюзія". Гурт зовсім без натяку на "особливість"… такий собі звичайний "пластунський" рок… Ми з великим зусиллям досиділи до кінця їхнього виступу.


По завершенню (заслуговує окремої статті ;-) ) :

По завершенню народ ще довго стояв під сценою, абсолютно не розходячись… Dj "в тему" ввімкнув пісню в якій мало не через кожне слово чулась фраза : "Fuck off!", мабуть, це мало означати що людям пора виходити :) Проте народ і далі не рухався в сторону виходу… люди всебічно випускали потік свідомості, обмінювались думками, враженнями, емоціями, висновками!

Наш народ звичайним "факом" не пошлеш! Львівські "неформали" не прості люди! :)

Далі пішла пісня "Франсуа" - Мертвий півень.

-ФрансуАААаааАААаАаАаааАААааААААааААааАА!-

(Після концерту заковбасило і нас… Під час концерту ми намагались бути культурними представниками ROCK.LVIV.UA, а зараз ми можемо розслабились… що і робимо пишучи це завершення!)

Вмикають ВВ - "Юра"…

-Три! Два! Один! Двигуни загули!-

Йдем на пиво…
Хочеш відповісти? Авторизуйся!