Перший концерт в оновленій "Ляльці". Ми там були!

Перший концерт в оновленій "Ляльці". Ми там були!

| 0 | Розділ: Враження | 25 червня 2004 14:51

Після довгої перерви нарешті відновились концерти в "Ляльці". Перший концерт виявився не вельми людний, але досить якісний. Виступали : "SamaZnajeshXto", "Місто кованих решіток", "Далі…".

В цій статті можете прочитати невеличку розповідь про те що там було.
Хоч багато народу казало що "нова" Лялька стала виглядати попсовіше і менш андерграундніше та я все ж таки зацінив те, що там зробили тепер. Клуб став більше схожий на клуб, а не на кафе, збільшилась площа вілього місця перед сценою, покращився звук, сцена стала більше схожа на сцену :), проте не покращилась вентиляція :-(… коли людно то дихати нема чим…

Тепер я плавно переїду на сам концерт. Першими виступали група "SamaZnajeshXto". Хоч виступали і першими, проте зіграли напевно найдрайвовіше і потужніше ніж наступники (грандж все ж таки потужна музика). Народ ще не встиг зібратись і в залі можна було нарахувати 30-40 людей які досить млявопотягували пиво на першій пісні групи… На другій пісні я вирішив піти "потрусити патлами" під сцену після чого, вдало вмостившись на підлозі перед сценою, назад до млявої публіки я так вже і не повернувся.

Нажаль "Sama…" зіграли програму лише з 4-5 пісень (Хорошого завжди мало :-( ). Пояснили це тим що ударник то не їхній і юзати його дуже сильно вони не могли, через що і репетицій було мало.

Наступними на сцену вийшли "дядьки" з Івано-Франківська - "Місто кованих решіток". Одразу перед виступом вони розповіли, що група вже досить стара але після 5 років паузи вони лише місяць як знову зібрались. Грали вони щось мелодійне час від часу важкувате. Музика менш драйвовіша ніж в "самих знаєм кого", але все ж таки під 2 пісні я зміг відірватись. Решту часу я сидів на підлозі і втикав то в стелю, то на музикантів. Часом стеля виявлялась навіть цікавоішою :) (я вперше побачив каналізаційні люки на стелі) хоча музиканти грали теж так нічо… старші "дядьки" все ж таки! Останнє що заграла ця група - був кавер на "Hotel California".

Далі прийшла черга "Далі…" В принципі на концертах перед лялькою мені воно не дуже подобалось, але в ляльці вони звучали круто! Ця музика більше не для відкритих майданчиків… цю музику треба СЛУХАТИ. Заграли якісно і чисто. Також прозвучала досить прикольна нова пісня. Прикольно.

Підбиваючи підсумки можна сказати : концерт був прикольним, нова лялька стала більш пристосована для концертів, чим менше народу тим більше кисню (в ляльці ця приказка має глибокий зміст!), підлога виявилась на диво чистою!
Хочеш відповісти? Авторизуйся!