Що робиться в місті останнім часом.

Що робиться в місті останнім часом.

| 0 | Розділ: Новини | 25 червня 2004 14:46

Розмови, чутки, факти…
Група "Ніагара" точно їде на фестиваль "Тарас Бульба" в Дубно. Найближчим часом буде відомо решта гуртів, що пройшли попередній відбір. Нагадую, що фестиваль відбудеться 16-18 липня в Дубно. Явка обов'язкова :)

Переможцями "Червоної рути" у Львові стали : "Ніагара", "Coda", "Кожному своє"(резерв), "Яка існує"(резерв). ROCK.LVIV.UA вітає музикантів і бажає їм успіхів в наступному турі конкурсу.

"Гра в бісер" з приходом клавішниці Каріни різко змінюють стилістику своєї музики. Тепер музиканти характеризують свій стиль як щось середнє між готикою і блеком, поважчало звучання групи і мабуть сприйняття "широкими народними масами". Хоча тих що бавляться в бісер це не лякає так як грають вони в своє задоволення і на популярність серед малолітніх неформалів не розраховують.

"SamaZnajeshXto" продовжують пошуки постійного ударника. Наразі тимчасово "стукає" драмер групи "Оратанія". З ним вони вже дали декілька концертів, але через зайнятість в "Оратанії" він не може багато часу приділяти "SamaZnajeshXto".

Група "Coda" працює на записом декількох своїх речей. Наразі вже записані партії ударних на студії Романа Телепа (SamaZnajeshXto), але коли записи остаточно будуть готові ще не відомо. Частково це пов"язано з приходом в групу клавішника з яким наразі розбирають матеріал.
Хочеш відповісти? Авторизуйся!