Фестиваль "Тарас Бульба-2004"

| 2 | Розділ: Новини | 23 травня 2004 12:19


Умови участі

Рок-фестиваль «Тарас Бульба» є конкурсом, що обіймає всі стилі та напрямки сучасної рок-музики.
Конкурс проходить у два тури і триває три дні.
1-й тур конкурсу (1-й день), проходять усі учасники, що запрошені організаторами після попередньго відбору.

В 2-й тур (2-й день) допускаються виконавці, відібрані жюрі після 1-го туру.

(3-й день) відбудеться святковий гала-концерт за участю переможців (лауреатів та дипломантів) вручення нагород та призів, виступ гостей фестивалю.

До участі в конкурсі допускаються виконавці з усіх регіонів України та інших країн світу, що мають в своєму репертуарі не менше 5 (п'яти) творів українською мовою або ж інструментальні композиції, пройшли попередній відбір та узгодили свої стосунки з дирекцією, щодо участі та прав на аудіо і відео матеріали фестивалю. Документом, що дає право брати участь у фестивалі є офіційне запрошення.

Участь у фестивалі безкоштовна. В конкурс допускається тільки «живе» виконання. Вік конкурсантів необмежений. Організатори мають виключне право відбору учасників на фестиваль по кількості, професійному рівню, регіональній та жанровій приналежності.

Заявки приймаються до 1 липня 2004 року від фізичних осіб та творчих об'єднань, спілок, агентств та центрів. До заявки додаються: акредитаційне фото (3х4), рекламне фото, творча біографія, обов`язково - демонстаційні аудіо чи відео матеріали (демо-матеріали не повертаються).

Фестиваль буде висвітлюватись центральними та регіональними телевізійними каналами та радіо, газетами, журналами.

За підсумками фестивалю будуть випущені аудіо та відео матеріали..

E-mail: tarasbulba_fest@ukr.net
тел. 8 044 4162444, 8 036 5642848
Хочеш відповісти? Авторизуйся!

busik | 29.06.07 23:08:57 | #

Продовжується відбір до найстарішого українського рок-фестивалю "Тарас Бульба 2007", проведення якого заплановано, орієнтовно, на 13-17 липня 2007 року.

Головною умовою участі у фестивалі є виконання україномовної рок-музики у всіх її напрямках та стилях.

Рок-фест "Тарас Бульба" відбувається з 1991-го року на мальовничих берегах ріки Ікви, під мурами Дубенського замку князів Острозьких та Любомирських.

"Тарас Бульба" - культурно-мистецький проект, спрямований на розвиток та популяризацію української молодіжної культури та естетики. Він сприяє піднесенню національної ідеї серед молодих творчих сил, зростанню професійного рівня українських виконавців, продюсуванню та допомозі молоді, пропаганді вітчизняних виробників та товарів.

музичний фестиваль Тарас БульбаНа фестиваль в різні роки приїздили учасники та гості не тільки з України, а й з-за кордону. У Дубні звучала "жива" музика з Австрії, Словаччини, Росії, Німеччини, Канади, Польщі, Бельгії, Франції, Молдови та Білорусі.

Взято звідси http://www.allculture.com.ua/ukr/tarasbulba2007.html

busik | 29.06.07 23:09:27 | #

http://www.allculture.com.ua/ukr/tarasbulba2007.html