29 травня MMIV A.D. Збаразький Замок Готична вечірка НЕКРОПОЛІС

29 травня MMIV A.D. Збаразький Замок Готична вечірка НЕКРОПОЛІС

| 0 | Розділ: Новини | 19 травня 2004 15:00

Цього разу Готичний клуб «Ґаммадіон» та Український Готичний Портал запрошують на дійство що буде вже вдруге представлене в Збаразькому замку. Попередня вечірка «Навський Великдень», що відбулась тут 17 квітня 2004 р. дала змогу зрозуміти, що українська готика достигла до свого першого фестивалю на який українські готи зберуться восени 2004 року. А наразі в ніч з 29 на 30 травня саме тут в підземеллях кавярні “Леґенда” з вечора до світанку буде діятись щось несамовите, просякнуте меланхолійно-романтичним духом древніх мурів легендарного замку.
В програмі:

Кіно, Відео, Арт, Поезія, Absinth, Вино, Пиво безкоштовно і багато, Готична кухня

Виступи на-живо:

«ЗАМКОВА ТІНЬ» (acoustic dark-folk) Львів, «ХОЛОДНЕ СОНЦЕ» (love-metal) Тернопіль, «REACTOR» (industrial) Вінниця, dj Alarm, dj Core, dj Danko, dj Scorn, dj Khomius, dj Troop, dj Zavgoth





Спосіб доїзду: кожних півгодини маршрутки з центрального автовокзалу в Тернополі (до станції Збараж) - вартість доїзду 2 грн.
В 15.30 біля драмтеатру м. Тернополя буде очікувати автобус, котрий довезе учасників паті до місця проведення заходу (вартість 2 грн.). По завершенні заходу буде очікувати автобус, котрий довезе усіх бажаючих до Тернополя (вартість 2 грн). Формується автобус зі Львова. Орієнтовна вартість трансферу Львів-Збараж-Львів 20 грн. Інформацію можна отримати попередньо в організаторів.

Ціни: вартість вхідного квитка - 20 грн.
Готична кухня - ціни помірні.

Спонсори: ВЕСТТЕЛЕКОМ - мережа магазинів мобільного зв’язку;
Тернопільгаз

Увага: FACE-CONTROL (gothic&dark fashion, makeup)
ніхто не потрапить на паті не пройшовши фейсконтроль.
Детальніша інформація та можливі зміни: www.gothic.com.ua
Контакт у Львові:
+38 032 2967308
+38 067 7096951
Ростислав Антимис

Контакт в Тернополі:
+38 0352 227920
Роман Нагуляк

gammadion@gothic.com.ua
Хочеш відповісти? Авторизуйся!