Альбом «70/80» гурту «Кам’яний гість» у аудіо-форматі AMA

| 0 | Розділ: Музичні релізи | 25 березня 2016 12:15


Альбом «70/80» гурту «Кам’яний гість» тепер можна завантажити та послухати у новому багатодоріжковому форматі AMA.
http://kg.org.ua/1171-albom-70-80-u-novomu-unikalnomu-audio-formati-ama

Унікальність формату полягає у тому, що за допомогою спеціальної програми AMA BUS Player ви маєте можливість самостійно змінювати баланс музичних інструментів, які присутні у композиції. Тобто, якщо гітара звучить занадто гучно, можете трохи прибрати її або взагалі вимкнути. І навпаки, якщо якогось інструменту замало, можете додати гучності. Таким чином, ви створюєте індивідуальне звучання пісень, на власний смак.
Ще одна унікальність формату AMA у тому, що його авторами є українські розробники. А саме – Антон Мальцев (програміст, кандидат фізико-математичних наук, доцент кафедри математичних методів системного аналізу Інституту Прикладного Системного Аналізу при НТУУ "КПІ") та Андрій Обод (відомий звукорежисер та саундпродюсер, студія SvOboda Records), який брав участь у створенні альбомів «60/70», «Там, за горами», «70/80» гурту «Кам’яний гість».


http://amabusplayer.com

Шикарна ідея для публікації демок: кожен зможе звести на свій смак і поділитись налаштуваннями. На сайті програми є ще кільканадцять популярних пісень в АМА форматі щоб побавитись.
Хочеш відповісти? Авторизуйся!