Тренувальна ударна установка для дому + Пед для ніг

| 0 | Розділ: Продам/куплю | 18 грудня 2015 12:37

Всім привіт!
Продам свою кастомну) тренувальну установку для занять вдома.
Каркас зроблений з меблевої фурнітури, сам по собі досить легкий, але при цьому стійкий. Основа педів виготовлена з дерева, зверху наклеєні гумові проставки. Кути педів і висота з легкістю регулюються ключем-шестигранником №6, який йде в комплекті. Пед малого барабана зроблений з фанери, на яку наклеєний більш товстий шар гуми.
Також в комплекті йде простенька стійка під тарілку, яка мала б імітувати райд)) Сама тарілка практично без сустейну, плюс я наклеїв ще пінопренову заглушку на неї, що в підсумку дало дуже низький рівень шуму. Також з установкою йде імітатор тарілки з гнучкого тихого матеріалу з дірочкою під стійку, яка на фото висить на клемпі з плечем для тарілок. Плече з клемпом не продається!
На першому і другому фото два можливі варіанти кріплення педа, щоб використовувати його як імітацію креша, якщо у вас є свій пед (а він у вас точно є!)) або малого барабану, якщо його все-таки у вас немає…
На останньому фото забражений мій варіант, як один з можливих варіантів комплектації цієї установки.
Якщо ви любите покреативити, то зможете додумати і допрацювати цей сет, добравши в меблевому магазині додаткові кріплення і труби, щоб додати більшу кількість педів…

Ціна за такий кастом - нехай буде 650 грн

Також продаю чудовий пед для ніг, щоб бути повністю озброєним для занять на ударних…
Стоять дві прокладки: одна м'яка, друга - більш жорстка, щоб звук був більш тихим і менш басовим, і сусідам менше по голові бив… По відчуттях досить комфортний, при ударах колотушкою. Можна грати як одною, так і подвійною педаллю. Додатково додам ще пару м'яких проставок, якщо вам потрібно зробити звук від ударів ще тихішим чи комфортнішим.

Ціна на пед - 400 грн

Всі, хто зацікавлений - дзвоніть 063 325 16 59
Все обговоримо, поторгуємося і домовимося…


http://i74.fastpic.ru/big/2015/1214/7b/3838817b048606282581add61cd6737b.jpg
Хочеш відповісти? Авторизуйся!