Свято музики у Львові

Свято музики у Львові
Неділя, 21 червня 10:00, Громадський простір міста
Вхід: вільний

| 0 | Розділ: Події | 22 травня 2015 12:05

Світовий день музики (Fete de la Musique) – це ініціатива, що стартувала у Парижі 1982 року, і наразі охоплює понад 120 країн та 740 міст світу.

21 червня, у день літнього сонцестояння музиканти і аматори вільно виходять на вулиці своїх міст і разом з мешканцями наповнюють їх музичним драйвом. Львів вже втретє приєднується до Світового дня музики – у 2014 році участь взяли майже півтори сотні гуртів та виконавців на 60-ти різних локаціях. Це унікальний приклад масової некомерційної акції за кількістю учасників та слухачів.

Світовий день музики у Львові 2015 запрошує до участі музикантів – професіоналів та аматорів!

Місто у кожному закутку звучить особливо – той, хто вміє слухати, знає про це. Є у мешканців свої «місця сили» і свої міські слабкості. Музика ж, на нашу думку, здатна перетворювати простір, оприявнювати приховане, приносити нове, творити суголосся стін, людей і енергій.

Ми запрошуємо музикантів до участі у Святі музики, і пропонуємо вам поглянути на Львів саме так – ретельно і прискіпливо обрати своє власне «місце музичної сили», і заграти там так, як ніколи досі.

Якщо ви маєте з ким розділити обраний вами простір – то нехай творяться музичні тандеми, і ми радо посприяємо вам у пошуках співтворців музичного місця.

Відповідно до духу Свята музики, організацію виступів беруть на себе самі музиканти. Координатори беруть на себе медіасупровід, загальну логістику програми свята, співпрацю з міською радою. Усі концерти у рамках Світового дня музики є безкоштовні для глядачів та неприбуткові для організаторів.
Хочеш відповісти? Авторизуйся!