Razomfest: музика, книги та подорожі множать усі людські емоції

| 0 | Розділ: Події | 24 квітня 2015 1:15

Фестиваль якісної музики Razomfest готує вражаючий коктейль настрою 1-2 травня у Львові. Відвідувачі мають можливість першими почути не тільки вже відомі хіти улюблених виконавців, але і пісні з нових альбомів. Крім насиченої музичної програми, організатори обіцяють чудовий сюрприз у вигляді літературної сцени та зустрічей із досвідченими мандрівниками.

Там, де ми разом, завжди фест. Там, де яскраві та харизматичні виконавці, – Razomfest. Уперше у Львові одна з передових зірок сучасної білоруської інді-музики та найбільш концертуючих і актуальних команд сусідньої країни – гурт Akute. Вони готові здивувати своєю незвичною музикою та теплою віддачею на сцені.

Київський інді-рок-гурт Vivienne Mort гарантує чудовий настрій та дозу загадкової музики. Почути їх вживу та побачити виступ означає ризикнути опинитися у зовсім іншому вимірі українського мелосу, піддатись спокусі відчути щось справді природно-реальне й водночас неземне.

Сцена фестивалю вразить також сенсаційними Brunettes Shoot Blondes. Український гурт, який грає інді-поп та альтернативу на початку поточного року випустив свій дебютний міні-альбом, хіти з якого звучатимуть на Razomfest. Популярним колектив зробив кліп на сингл «Knock knock», який буквально підірвав Інтернет у вересні 2014-го. Відеоролик, знятий без монтажу на одну камеру, за три тижні зібрав близько 26 мільйонів переглядів на Фейсбуці.

Український інді-поп гурт із Харкова Pur:Pur – ще один чудовий гість фестивалю. Ними захоплюється Rolling Stones, їх слухає Vogue, про них пише Esquire. Музика гурту - як ковток кисню, який так необхідний в сковуючій метушні міста: тоді не потрібні кольорові окуляри, щоб побачити неймовірну красу простих речей.

Вражаючих емоцій додасть DaKooka. За плечима в гурту – численні виступи в країнах Європи та на великих музичних фестивалях. Виступ колективу стане ще однією смачнючою родзинкою на сцені Razomfest.

Справжнє рок-шоу в перші дні травня створять драйвові, енергійні та талановиті Epolets. У своїй творчості гурт міксує добрі традиції диско 70-их, хард-року 80-их та гранжу 90-их. Сьогодні колектив запалює сцени України, Білорусії та Польщі. Яскравий та харизматичний виступ на фестивалі потішить не лише гарячим драйвом фронтмена та віддачею музикантів, але й хітами з нового альбому Dogma.

Також на гостей фестивалю очікують яскраві та незабутні виступи Гапочки, Fontaliza, Freddy Marx Street, Диких Серцем, Шостого Чуття та Milkit. 12 гуртів створюватимуть неймовірний настрій впроводж 2 днів.
Організатори Razomfest обіцяють талановитих та відомих гостей на літературній сцені: самобутній, провокативний та глибокий у своїй творчості Юрко Іздрик, відвертий, щирий, романтичний та подекуди цинічний львівський прозаїк Іван Байдак, незвичний, вражаючий та творчий прозаїк, блогер і музикант Марк Лівін, молодий і амбітний поет Роман Штігер, а також лірична та зворушлива Ірина Мороз.

У рамках фестивалю відвідувачі зможуть прослухати цікаві лекції від досвідчених мандрівників про бюджетні подорожі та різноманітні тревелхаки.
Фестиваль Razomfest проводиться у Львові вже вдруге і має всі шанси стати доброю щорічною традицією Львова. Свою літню фестивальну програму слід почати саме з цього дійства.

Організатори події - "Територія твого розвитку" та "Живи по-українськи"

Коли: 1-2 травня 2015 р.
Місце: Львів, "Event-hall KIHO"



КВИТКИ:
1. Дводенні квитки у фан-зону та місця за столиками тут:https://gastroli.ua/events/razomfest#.VTlqUtLtmko
(180 - 280 грн)
2. Одноденні квитки у фан-зону на 1 травня: https://gastroli.ua/events/razomfest-1-travnya#.VTlqbNLtmko (120 грн)
3. Одноденні квитки у фан-зону на 2 травня: https://gastroli.ua/events/razomfest-2-travnya#.VTlqe9Ltmko (120 грн)
Хочеш відповісти? Авторизуйся!