До дня Валентина - Не відпускай(MuzProduction studio project)

До дня Валентина - Не відпускай(MuzProduction studio project)

| 5 | Розділ: Новини | 14 лютого 2015 12:27

Всім привіт мене звати Сергій і я хочу представити вам на волю суду рокльвова і блаженного срачу пісню, яка була створена на студії MuzProduction. Звісно, що було багато думок з приводу, як писати цю пісню в якому саме стилі, про що саме і т.д.



Отож було вибрано поп-формат, пісняпро кохання, метод запису - кожен сузикант окремо. Метою цього запису було тестонути студію максимально, на скільки це можливо. Також ціллю було попрацювати з різними музикантами за межами їхніх груп, отримати цінний досвід в якості не лише виконавця та автора пісень, але й в амплуа саундпродюсера.


Знаючи що у Львові дофіга крутих музикантів, я вирішив почати такий собі проект, звісно не без допомоги народу з MuzProduction, та доброї волі музик, що погодились мені допомогти. Ставлю за мету: попрацювати з чим більшою кількістю різних творчих особистостей; записати повноформатний альбом; вивалити його в інтернет і обмити то все діло пивом, або чимось крепшим. Як воно піде - хз, але надіюсь на те, що доля і "студійні боги" будуть прихильними. Зрештою для студії -це додаткова реклама, для мене - кайф наука і досвід, для музикантів - додатковий піар, можливість проявити себе не лише в конкретному стилі але й інших форматах.

Ну і звісно громадська дєятельность, йопта, яка мала б стимулвати не лише оргазмічєскі чуства самих учасників проекту, але й бажання інших музикантів займатися не лише бухаловом на рєпах, а й пробувати рулити самим схожі тєми.

Звісно, процес створення пісні відбувався не без казусів. Був такий момент, що під час запису барабанних партій ми дві години розставляли барабани, мікрофони, комутутвали ту всю ухню, записали перший дубль, прослухали його і тут вимкнули світло. Якраз той дубль і присутній в пісні. Ударку писали в холі приміщення, де знаходиться студія. Я тоді ще подумав, що це ху..овий знак, а Олег, сказав - все заєбісь. Так ми до кінця і дописали всю пісню. Помітив, що ніякий цифровий ревер не замінить крутої кімнати, можу помилятись, спорить небуду.


Планував дуже дофіга чого зробити, але вирішив, що краще буде швидше вивалити трек і написати статтю, бо п*т*н - сука "не дремлет" і мене можуть загребсти в армію захищати батьківщину. (не можу себе назвати патріотом, але шанс зробити ще щось корисне крім музики, ятрить самолюбіє).

Отож не судіть занадто суворо, слухаємо трек і дивимось фотки що робились паралельно під час запису. Пісня присвячується до дня валентина і всім тим хто потребує цього піздаватого почуття під назвою - кохання.

На фото - перші слухачі:


В записі приймали участь:
Сергій Бурзум (барабани),
Марта Мала(вокал),
Данило Личко (губна гармоніка),
Макс Олійович(електрогітара) - із гурту "саундфор", що розвалився,
Андрій Коник(записував бас) - басист сабрози.
Ну і я, Левчук Сергій - вокаліст гурту FireJam

Велика подяка студії MuzProduction, і зокрема Олегу Рубанову за пророблену роботу

Хочеш відповісти? Авторизуйся!

zoso81 | 14.02.15 14:19:44 | #

"Ну і я, Левчук Сергій - вокаліст гурту FireJan", гурт не так називається, а FireJam. А музло однозначно варте уваги, цікаво наступні речі послухати.

wise | 14.02.15 16:57:23 | #

очепятка, хулі.

4i4warkin | 14.02.15 18:44:07 | #

В первіх 2 абзацах очепяток столько, что аж глаза режет, сука.

fandor | 14.02.15 23:47:51 | #

лайк

aliens | 15.02.15 10:57:55 | #

чо так тихо вокал?