7 лютого - Lemberg Dark Party Vol.1 (клуб Субкультура)

| 2 | Розділ: Події | 21 січня 2015 20:22

7 лютого, 19.00, паб-клуб "Субкультура" - вул. Горбачевського, 24 (Медик)

Hyperhate (Dark Electro / EBM ) Київ / Харків

Hyperhate – одні з самих цікавих представників Dark Electro і New School EBM на просторах СНГ. Проект заснований в серпні 2011 року вокалістом Ігорем Гурченком (раніше відомим по авторству свого сольного проекту the_maaaigs) і двома музикантами молодої aggrotech групи Mortal Invasion. Після року існування оба музиканти Mortal Invasion покидають Hyperhate, а вокаліст запрошує на їх місце сесійних музакантів. Hyperhate пропонує слухачам новий звук класичних стандартів стилю EBM. Музика Hyperhate припаде до душі всім любителям насиченого індустріального звуку.
Аутсайдинг, не сприйняття культу сили, естетика самознищення, диктатура грошей, інтелектуальний упадок масової культури… Ось короткий перелік того, чому присвячені тексти групи Hyperhate
https://www.facebook.com/hyperhate

SPIRIT MEDICINE (psytrance/postindustrial) Львів


https://www.facebook.com/spiritmedicineproject
SPIRIT MEDICINE – експериментальний psychedelic trance / post-industrial проект двох львівських музикантів, Марії «MZ» та Альберта «Alexxdrum» (Mindzero, Engine Of Reality, InHead Project). Проект було засновано наприкінці 90-х років, та потім відновлено у 2007 р. у студійному та live форматі, що поєднує класичне гоа-транс та пост-індустріальне звучання з андрогінним вокалом та гітарно-акустичними елементами. Концепція проекту полягає у створенні мосту між психоделічною та постмодерновою культурами. Spirit Medicine - не просто електронна музика, скоріше це потік свідомості, втілений у конгломераті звуку, емоційних станів та матефізичних ідей.
www.spiritmedicine.com.ua/music


dj-sets
Honey
Danko
Kroolick
Alice van Scott

вечірка в стилі від oldschool goth music (post punk/death rock/goth rock/batcave), до post-industrial стилів (EBM/FUTUREPOP/DARKELECTRO)
Хочеш відповісти? Авторизуйся!

Kroolick | 09.02.15 14:18:11 | #

було кльово, чекайте наступних вечірок)

ЕЙп | 10.02.15 11:02:10 | #

знакомый ходил, говорил, что напомнило Ляльку. Ех.