Презентація альбому FireJam

Презентація альбому FireJam
Субота, 8 листопада 19:00, студія звукозапису MuzProduction
Вхід: вільний

| 0 | Розділ: Події | 5 листопада 2014 8:51

8 листопада 2014 року гурт «FireJam» представить свій довгоочікуваний дебютний альбом «FireJam». Платівка – це 5 пісень, в основному на соціальну тематику. Робота над ним розпочалася ще в січні 2013-го.


Композиції з нового альбому, як от «По вертикалі», «Морфін», «Фрески» шанувальники творчості FireJam’ів вже мали змогу почути на концертах групи. Зараз ці пісні постають в оновленому аранжуванні і разом з новими творами формують ідейне, цілісне полотно альбому «FireJam».
Тематика альбому соціальна, намагання привернути увагу до актуальних і непопулярних для обговорення проблем сьогодення; деякі тексти мають дещо філософський характер.

У платівці «FireJam» поєднуються звучання 70-х і гранжу 90-х. Усі мелодійні інструментальні партії записані на струнних інструментах – гітари, бас. За твердженням музичного колективу ця платівка відображає новий якісний рівень їх творчості.

Музичний матеріал було записано і зведено на львівській студії звукозапису «MuzProduction». Звукорежисер – Михайло Кравець.

Наразі альбом готується до невеликого випуску в тираж. Придбати альбом «FireJam» в електронному вигляді можна буде на сервісі iTunes. Прослухати на сайті гурту, та в соцмережах.

Концерт-презентація альбому «FireJam» відбудеться 8 листопада 2014 року на львівській студії звукозапису «MuzProduction Ukraine» (Львів, Плугова 6).
Трек-ліст альбому:

1. По вертикалі
2. Морфін
3. Фрески
4. Мама
5. Без жалю/Solitude


Загальна тривалість звучання: 24 хв.
Хочеш відповісти? Авторизуйся!