Zaxidfest (фестиваль ЗАХІД) 2014

Zaxidfest (фестиваль ЗАХІД) 2014
П'ятниця, 8 серпня 19:00, недалеко від Львова в с.Родатичі на території відпочинкового комплексу Чарівна долина.

| 1 | Розділ: Події | 29 липня 2014 0:20

Один з найкращих фестивалів України.
Щорічно проводиться з 2009 року. Відбудеться 8-10 серпня 2014 року недалеко від Львова в с.Родатичі на території відпочинкового комплексу Чарівна долина.
Вже оголошені учасники фестивалю ЗАХІД 2014:

Main Stage:
- Брати Гадюкіни
- Anti-Flag
- Ляпис Трубецкой
- Noize MC
- Lumen
- Скрябін
- Тартак
- Перкалаба
- Billy's Band

Rock Stage:
- Тінь Сонця
- Jinjer
- Ukraina
- Skinhate
- Stigmata

Keep Calm Stage:
- the Retuses
- Tesla Boy
- Motorama
- Qarpa
- Один в каное

Art Stage:
- Dakh Daughters

Слідкуйте за оновленнями, список постійно доповнюється.
Веб-сайт:http://zaxidfest.com/
погодинна программа https://vk.com/docs?oid=-10058641
сторінки фестивалю в соціальних мережах https://www.facebook.com/zaxidfest
https://vk.com/zaxidfest
Вхід на фестиваль платний.

8-10 серпня автобани, повітряні коридори, польові стежки, лісові тропи, судноплавні річки і навіть карпатський блуд змовляться і всі шляхи вестимуть не до Риму, а на ЗахідФест в с.Родатичі недалеко від Львова. Це локація і вектор руху водночас. Це спрямування наших громадянських переживань, побоювань і бажань. Це місце ініціації врешті-решт. Бо коли твоє серце рок-н-ролить, то ти точно знаєш, чи вірний шлях обрав і чи в ту сторону на авто-стоп ти вийшов.

Це як побувати на іншій стороні Місяця: неймовірно круто, але передати словами неможливо, бо то тре пережити і пропустити крізь себе.

Запальний коктейль з твоєї улюбленої музики, красот ландшафту відпочинкового комплексу Чарівна долина, дружньої та позитивної енергетики людей і все це залите квітковим медом сонячних променів! Ніяких сірих бетонних коробок і дротів над головами на милі навколо. Лише щирі усмішки і відверті емоції. Лише добро, лише хардкор!

Годі киснути за компом, а чи квасити пельку по падікам, барам, клубам – рухом до нас на забаву, бо ЗахідФест – то є фист! Ми заритмуєм твої вуха акордами відомих українських і закордонних бендів, розгицаємо у герці танцю, перенесемо до галицького парадайзу одним словом. Саме тут ти згадаєш забуте і віднайдеш досі невідоме, а ми обіцяємо у цьому тріпі бути надійними гідами країни див і видив. Доведемо на ділі, що озеро то є найліпша ванна, багаття – найзручніша кухня, намет – тисячозірковий готель, запорошені і розпатлані західнофестивальні дівчата – найзвабливіші, хлопаки після мошу – найгідніші, а жива музика – у стократ ліпшіша за будь-яку у навушниках.

Будь ти львівським батяром, харківським студентом, столичним манагером чи славним сином Одеси-мами – тут ти відчуєш себе своїм на своїй землі, із своїми однодумцями і спільною для нас усіх радістю від вільного життя! Адже Захід обє”днує і це наша основна ціль та мета.
Хочеш відповісти? Авторизуйся!