Свято музики у Львові

Свято музики у Львові
Субота, 21 червня 10:00, Громадський простір міста
Вхід: вільний

| 1 | Розділ: Події | 15 травня 2014 23:06

21 червня – в день літнього сонцестояння на Землі всюди заводиться музичний драйв – світовий день музики.

Свято музики – це музичний майдан, що резонує в усьому світі; час слухати і грати музику наживо; час виступати на відкритих майданчиках, вулицях і площах; бути аматором і професіоналом, шанувальником і просто слухачем. Щороку найрізноманітніші музиканти і гурти організовують відкриті безкоштовні концерти.
Минулого року це Свято вперше відбулось у Львові!

Це свято відбувається задля поширення музики: для заохочення музикантів до самовираження в просторі міста, щоб удоступнити міській громаді музику будь-якого жанру і стилю в живому виконанні. Музика як універсальна сила, що поєднує людей різного віку, походження, статусу, переконання і смаку.

Музика – всюди, концерт – ніде!

Цей день є святом, яке відбувається передовсім просто неба – на вулицях, площах, у скверах, парках. Винятковий день для будь-якої музики та публіки. Спільна подія задля взаємообміну і відкриттів.

У цей день 21 червня закликаємо до спонтанної і вільної участі музикантів – професіоналів та аматорів. Всі концерти безкоштовні для слухачів і неприбуткові для організаторів.

Торік на львівському Святі музики взяло участь близько 80 виконавців – гуртів та окремих музикантів на 40 різних міських локаціях.

ДОЛУЧАЙСЯ ДО МУЗИЧНОГО МАЙДАНУ! МУЗИКУЙМО РАЗОМ!
Хочеш відповісти? Авторизуйся!

Graves | 17.06.14 14:37:57 | #

В рамках свята музики буде облаштована рок сцена в парку Костюшка (ім. Івана Франка)
долучайтесь у вк: https://vk.com/rock_kostyushka_2014
а також у фб: https://www.facebook.com/events/263411023863099/?ref_newsfeed_story_type=regular&source=1