Бахнуті на всю голову або концерт Killswitch Engage у Москві

| 15 | Розділ: Враження | 28 лютого 2014 23:43

Про організацію. Усе почалось на диво вчасно. Спочатку розігрівала якась місцева група, потім - головні винуватці) Зал був забитий до неможливості (гурт, як я помітила, дуже популярний в Росії)
Про концерт. Коротше, це був найтрешовіший концерт, на якому мені довелось побувати) Пощастило стояти у самої сцени, в другому ряді, тому відчула усю "забитість" залу на собі. Як результат - відтоптані ноги, болять ребра і трохи - голова (хлопчик, якого зал носив на руках, випадково зачепив мене ногою :)
Про гурт. Гурт заряджав зал просто цілими тоннами енергії! Джессі Ліч, який на конц взув гади з паралельними шнурівками і футболку від Фред Перрі (ня! ) чудово володіє голосом на живих концах (при виконанні пісні "Always" він навіть заплакав), а Адам Дуткевич, про чий драйвінізм я наслухана давно, і справді виявився крейзанутим на всю голову - він і скакав, і пританцьовував, і надсилав усім повітряні поцілунки, і влучно матюкався, і обливав водою, і смоктав дитячу пустушку) Мегапозитивний чувак, талановитий музикант та продюсер)
Люди виходили з залу з незвичними виразами обличчя і багато матюкались, таким чином показуючи весь свій захват від того, що відбулось

пс - після цього концерт я полюбила Killswitch Engage ще більше
Хочеш відповісти? Авторизуйся!