29/01 - концерт Our Last Night (USA)

| 1 | Розділ: Враження | 30 січня 2014 20:17

Вчора вдалось побувати на концерті гурту, який знаю відносно нещодавно, місяців 3. Пішла, бо "а шо дєлать в середу ввечері…") Отже, Our Last Night, американці, грають пост-хардкор та альтернативний рок. Вчора в Москві виступали вперше + зі своїм новий альбомом "Oak Island" та на біс виконали декілька своїх каверів на інші гурти. Перед ними розігрівали нас місцеві росіяни Cats in Cardigans (Post-Hardcore, Hardcore) і OF SOUND AND FURY (Melodic Hardcore) (доречі, ось цих раджу послухати https://vk.com/ofsoundandfury, досить не погані хлопці).
Враження:
плюси - компактний, не сильно обкурений московський клуб, позитивна атмосфера, багато цікавих і неформальних людинок навколо, слем (), всі учасники концерту віддавались залу на повну і час від часу обливали його водою :)
мінуси - вистачало няшних дівчаток, головною метою яких було прорватись через вогонь, воду та мідні труби до хлопців з OLN, сфотографуватись з ними, щоб потім всі фото викласти в вк та інстаграмі з підписами "ОБОЖЕ, я ваша навєкі" і т.д.
Фото з концерту тут: http://andreypushkarenko.ru/our-last-night-w-of-sound-and-fury-cats-in-cardigans-volta-290114/
Скачати новий альбом OLN тут: http://rusfolder.com/38681984
Хочеш відповісти? Авторизуйся!