Кен Хенслі у Львові!

Кен Хенслі у Львові!
Неділя, 17 листопада 20:00, The Gas Station
Вхід: Квитки 149 - 449 грн

| 0 | Розділ: Події | 12 жовтня 2013 0:03

Жива легенда світової рок сцени - сер Кен Хенслі представляє ексклюзивну акустичну програму в рамках свого туру The Best.


Один з творців рок музики, композитор, автор і майстерний інструменталіст, легендарний Ken Hensley (Uriah Heep). На концерті прозвучать легендарні хіти Uriah Heep, такі як "July Morning", "Lady In Black", "Easy Living", "Look At Yourself" і інші композиції, а також артист виконає пісні з сольних альбомів. Крім улюблених хітів Хенслі, відповість на запитання і, звичайно ж, роздасть автографи. Приготуйте плакати, постери, листівки, диски, щоб залишити собі пам'ятний автограф.Перераховувати його успіхи, проекти і заслуги просто безглуздо, досить сказати, що більшість сучасних рок-зірок, серед яких Metallica, Guns N `Roses і Red Hot Chili Peppers називають цю людину серед музикантів, котрі справили на них найбільший вплив. Якби він написав лише «July Morning» (пісня, яка стала неофіційним гімном Болгарії) та «Easy Livin», цього б вистачило, щоб увійти в історію рок-музики. Але Кен Хенслі створив ще добрий десяток хітів, грав у групі Uriah Heep в її кращі часи і пройшов успішний сольний шлях. Тому ім'я Хенслі назавжди увійде в історію рок-музики XX століття як першого справжнього хітмейкера класичної британської хард-рокової сцени 70-х.Покинувши Uriah Heep навесні 80-го, Хенслі зайнявся сольною кар'єрою. І хоча мільйони шанувальників бачать у Хенслі, насамперед лідера рок-монстрів Uriah Heep, його творчість поза групою також заслуговує найпильнішої уваги.Люди можуть себе зжити … Музика - ніколи! Будь-яка музика не має кордонів, у тому числі і часових, - говорить Кен Хенслі.
Чи можна пропустити цей концерт? Відповідь очевидна - Кен був і залишається одним з найбільш непересічних авторів і виконавців класичної хард-рокової сцени.

P.S. Кількість квитків обмежена

Хочеш відповісти? Авторизуйся!