Metallica: Through the Never в IMAX 3D

| 28 | Розділ: Чіста паржать | 26 вересня 2013 12:43

З 26 вересня (сьогодні) по 02 жовтня (середа) в кінотеатрі IMAX 3d будуть показувати фільмец якоїсь рок-групкі.

я б канєшна хотів прийти просто повтикати на концерт металіки в аймаксі без всякої художньої хєрні, но відать не судьба

Опис фільма
+Спойлер
Фільм «Metallica: Крізь неможливе» – це гібрид, сплав ігрового кіно та живого концерту групи Metallica. Основна матерія фільму – хаос і божевілля. Головний персонаж – Тріп ( Дейн ДеХаан ) - збірний образ технічної служби, інженерних військ групи, без яких шоу було б неможливим. Сюжетна лінія – Тріп біжить, і бігти йому треба швидко. Він учасник технічної команди і його завдання – привезти сумку, яка необхідна для виступу групи Metallica. Попереду неймовірні складнощі, повстанці, поліція, а також шум арени, ревіння залу і божевільні чари групи Metallica на сцені.

Назва фільму походить від пісні Through the Never з альбому Metallica. Цікаво, що сценарій займає тільки 15 сторінок, замість звичайних 120. Творці обіцяють вразити глядачів піротехнічними ефектами. Крім того, унікальна сама зйомка живих концертів групи у Ванкувері (Канада) – використовувалися до 24 камер одночасно. Зображення будується на принципах сучасної 3D-фотографії. Фільм повністю адаптований для показу у форматі IMAX 3D. Для цього використовувалася технологія DMR ( Digital Media Remastering). Це означає, що на нас чекає величезне, кришталево-чисте зображення під наймогутніший акомпанемент групи Metallica.

Режисер фільму – Німрод Антал, відомий фільмами «Хижаки» і «Вакансія на жертву». Він же отримав Приз молодіжного журі на Каннському кінофестивалі за сюрреалістично-містичну драму «Контроль» . Ларс Ульріх і Роберт Трухільо повідомили, що при створенні фільму їх надихали рок-опера британської групи The Who «Томмі», «Стіна» Pink Floyd'а, фільм-концерт без глядачів «Пінк Флойд: Концерт у Помпеї», документальний фільм Мартіна Скорсезе «Останній вальс».


Сайтєц

Ціни дета по 80 грн.

Хочеш відповісти? Авторизуйся!