"Веселий байкер" - новий сингл гурту Механічний Апельсин

"Веселий байкер" - новий сингл гурту Механічний Апельсин

| 4 | Розділ: Новини | 25 вересня 2013 8:37

У жовтні цого року гурт Механічний Апельсин планує видати новий альбом, який матиме назву "Більше За Життя. Сильніше за Любов…". До платівки увійде вже презентована групою пісня "Пам’яті Загиблих Байкерів", а також композиція, яку вони презентували наприкінці минулого тижня. Так сталося, що ця річ теж про байкерів, але цього разу веселих. Вона так і називається – "Веселий Байкер".

«Пісня була написана більше року тому. Ми довго шукали адекватний звук і варіант виконання цієї пісні. Але можу сказати, що поштовхом до її написання стала реальна історія, яка відбулася з нашим товаришем байкером, коли в нього весело вкрали мотоцикл. Тому ця пісня і називається Веселий Байкер» - каже фронтмен гурту Юрій.

Дві поспіль пісні на мотоциклетну тематику у репертуарі Механічного Апельсину – не випадковість.

«По суті, ми байкерською групою були завжди, оскільки від першого дня існування оновленого Механічного Апельсину ми постійно беремо участь у різноманітних байкерських злетах і фестивалях. Байкери нас люблять, а крім того – я сам є байкером і членом клубу Lions MC Україна і ця тематика мені дуже близька».





Завантажити:
ex.ua

Відеоряд на пісню:


Механічний Апельсин в мережі:
Офіційний сайт: http://rock-n-roll.net.ua/

Хочеш відповісти? Авторизуйся!