18.09 (срд) Have You Said MIDI? / Makhno (ITALY) странний конц

| 10 | Розділ: Події | 10 вересня 2013 10:59

18 Вересня, 19:00, L'UFT UNDERGROUND Club (Коперника, 17 (нижній зал))

indie/avant-garde/industrial/math rock/progressive rock/rio/post punk



Шанувальники інакшої музики і ті, хто завжди готові розширити свої музичні рамки! Для вас в одному місці зберуться 4 унікальні проекти:

Makhno (ІТАЛІЯ) - post punk/experimental rock/industrial
Have You Said MIDI? (ІТАЛІЯ) - progressive rock/rio/avant-garde//psychedelic
ГРАВІЦАПА (ЛЬВІВ) - math rock/avant-prog
PLASTIC DROPS (ТЕРНОПІЛЬ) - math rock/indie
_

Makhno - ІТАЛІЯ
Проект однієї людини - Paolo Cantu (1964 р.н.), ветеран італійської експериментальної музики, гітарист-мультиінструменталіст.
Перший досвід музиканта експериментальної групи отримав ще в 1982 році - Tasaday noise/postrock/industrial - група сформована з двох груп: Die Form та Orgasmo Negato. В 1986 він став засновником Afterhours - це одна з найпопулярніших груп альтернативного року Італіі.
В той же час він сформував групу A Short Apnea - це ще один шмат історії італійської андеграундної сцени.

Have You Said MIDI? (HYSM?) - ІТАЛІЯ
Проект HysM? розпочав своє існування як дует нойз-експериментальної імпровізації і переріс у особливо різноманітну продуману музику, яка кардинально відрізняється від тієї, яку зазвичай слухають навколо.
HYSM? прекрасно витримують баланс між навальним зашкалюванням експериментального року і статичним, монотонним шумом луп-рекордерів та синтезаторів і вокальними партіями, які зустрічаються у найнесподіваніших місцях.

ГРАВІЦАПА - ЛЬВІВ
Це буде завершальний концерт для Гравіцапи другого періоду. Така собі жирна крапка з презентацією одразу 3-х релізів від закордонних лейблів (2 cd та аудіокассета). Після чого Г. почне свої треті метаморфози.

Plastic Drops - ТЕРНОПІЛЬ
Це експерементальний мат-рок з елементами космосу. Настільки потужно та якісно, що диву даєшся, що ці хлопці приїхали з Тернополя. Саме так, в них європейське бачення музики, яке рідко зустрінеш серед українських гуртів. Це гурт із власним повноцінним, сильним та заворожуючим звуком.
__

Де? Скільки? Коли?
18 вересня (середа), 19:00, L'UFT UNDERGROUND Club
Адреса: Коперника 17 (нижній зал)
http://vk.com/club_luft

Вхід: 40 грн
Хочеш відповісти? Авторизуйся!