Інкунабула - Stabilized

Інкунабула - Stabilized

| 2 | Розділ: Новини | 20 травня 2013 10:12

Після 5-річної перерви Інкунабула повертається на рок-сцену.
- Ми з Максом в Києві, і нам знову цікаво працювати разом. І хоч ударник Рома залишився у Львові, де розвиває свої музичні проекти, нам здається, новий матеріал витримано в канві тієї Інкунабули, яку ви знаєте і любите.
Дебютним синглом став англомовний трек "Stabilized" - важка композиція з танцювальними елементами:
- Англійська в даному випадку - скоріше експеримент, ніж закономірність. Наступні пісні будуть також і українською. А щодо денсових вкраплень, то ми відчуваємо, що пора розмивати границі сучасної важкої музики . Хоча ми - вихованці старої школи, все ж вважаємо, що електроніка може гармонійно доповнювати гітарний саунд.

Нове звучання Інкунабули - як завжди заслуга Макса, який цього разу взяв на себе всі інструментальні партії, а також саунд-продюсинг:
- Відмовившись від запису на студії, ми відкрили необмежені можливості створення пісень, адже все, що необхідно для хорошого запису, це мікрофон, гітара, комп"ютер, голос, руки і вуха. Кого цікавлять технічні деталі, то для мелодійних частин ми використовували 6-струнну гітару зі стандартним строєм, для драйву - 7-струнний баритон, відстроєний в фа-дієз. Бас - 5-струнний, в стандартному строю.

В найближчих планах групи - продовжувати експериментувати зі звуком, а також - укомплектувати склад ритм-секцією - для живих виступів.
- Живі концерти не заміниш нічим. Ми будемо старатись, щоб восени вже показати новий і нагадати старий матеріал своїм фанам. Наразі в пріоритеті - запис новий пісень, але місця ударника і басиста - вакантні.
Хочеш відповісти? Авторизуйся!

punker | 23.05.13 15:50:37 | #

І4НІ, ти шо на басу не хочеш в оновленій Інкунабулі?

lipila | 27.05.13 00:30:23 | #

modern metal