T E Morris (Her name is calla)

T E Morris (Her name is calla)
Четвер, 21 березня 20:00, Музей Ідей, вул Валова 18а
Вхід: Передпродаж - 40 грн, в день концерту - 50 грн

| 0 | Розділ: Події | 28 лютого 2013 10:44

Tom Morris - лідер британського гурту Her Name Is Calla, сольну діяльність почав лише у 2011-ому, а на його рахунку вже є два альбома, 8 ЕР і близько десятка сольних виступів по всій Україні. Протягом 2011-го результатами його продуктивного творчого пошуку стали 6 музичних короткометражок, сповнених справжніми людськими переживаннями.
Минулого року Том випустив свій перший сольний альбом, реліз якого відбувся на його власному лейблі Olynka Records. Цього року виходить його другий повноформатний альбом під успішним лондонським лейблом Function records.
Том постійно підтримує контакт зі своїми слухачами, приділяє їм увагу навіть коли відпочиває, тому зрідка слухачів радують його вечірні виступи в онлайні.
Музика його сповнена переживаннями радості і суму, а увагу слухачів одразу захоплюють мелодії та харизма. Щоразу будучи на сцені, він вражає своїми відвертістю, відкритістю, а після виступу в повітрі між ним та аудиторією залишаються невидимі мережива любові та близькості. Все безмежно просто - його голос з гітарою, та уважні вуха з серцями.
Хочеш відповісти? Авторизуйся!