Фото і рецензії з концертів в "Далі"

Фото і рецензії з концертів в "Далі"

| 0 | Розділ: Враження | 7 березня 2004 18:32

Останні декілька тижнів у Львові проходять якісні рок-концерти в клубі "Далі". Там вже встигли виступити більшість відомих і не дуже львівських гуртів. Наразі стали доступними фото з цих концертів отже ті хто там не був можуть побачити як там круто :)

На світлині група "Coda"
Ось коротенькі статті що можна надибати про ці концерти на нашому сайті:

Виступали : "Гра в бісер", "Ніагара", "Дізарм", "Тостер", "Анна", "Оратанія", "Beetlejuice", "Loozer".

Концерт 15 лютого:
"Звук і світло справді виявилися пристойними. Організаторам - respect. Щодо груп, то Оратанія - rules. Тостер без Кумара мені (вперше) навіть сподобався - всі класно і від душі співали: свого роду all stars (свіже явище у львівському рок-н-ролі). Гра В Бісер - дякую за кавер „Mandatory Suicide” Slayer’а, хоча й інструментальний. Ніагара - класно. Голосовим зв’язкам вокаліста Анни треба поставити пам’ятник (наприклад, замість монумента Слави) - гарчав,як Пилип Ансельмо. ВЗ - досить непогано, але все-таки криво - ритм-секції ще треба працювати."
Автор: I4NI

Фотки: Оратанія , Оратанія, народ,
Дізарм, Ніагара,
ANNA

Концерт 22 лютого:

Виступали : Морс, "Гра в бісер", "Кожному своє", "Coda".

"Цей концерт в "Далі" виявився не таким відривним, як попередній. Виною тому були і гірший звук, і мала кількість публіки, і менша кількість груп, які так і не змогли сформувати справжньої рокової атмосфери.
Розпочали вечір "Морс" - досвідчені музиканти, яким немає чим дорікнути. Хіба що, трохи задовго вони перебували на сцені, враховуючи те, що публіку розігріти їм так і не вдалося. Всі мовчки кайфували від потужного приємного голосу вокалістки.
З виходом на сцену групи "Гра в бісер" нечисленна купка металістів пожвавішала. Хлопці запам'яталися минулого разу - тепер їх чекали. Однак, зі звуком їм не пощастило, і ентузіазм публіки впав. Натовп вимагав "Slayer!!!", пам'ятаючи виконання "Грою в бісер" кавера "Mandatory Suicide" минулої неділі. Вони виконали прохання слухачів, заграли ще одну власну композицію, і стало зрозуміло, що половина людей прийшли на концерт заради пісні "Slayer'а", і після неї розбрелися хто-куди.
Потім були "Кожному своє" - молоді хлопці, які наслідують "Океан Ельзи". Досвіду, безперечно, бракує, хоча музика "прохідна" - легко сприймається (хоча минулої неділі, агресивно-металевий натовп їх просто б запиздив за попсовість). Манери у цих початківців абсолютно безпідставно "зіркові", ба, навіть, дитячі (в таких випадках розумієш значення терміну "kid rock":)).
"Кода": цих хлопців я бачив вперше. Грали вони повільний метал, ефект якого полягав у разючому контрасті з попередньою групою - не більше. Вокаліст поволі втрачав координацію рухів під впливом випитого, і це його розважало. Розважало так, як свого часу розважало Джима Морісона, який похмуро вдивлявся в наші очі з футболки вокаліста, і, скоріш за все, в цю мить від усього почутого в той вечір повертався на другий бік в своїй незатишній труні."
Автор: I4NI

Фотки: "Coda", "Coda"

Концерт 29 лютого:

Виступали : "Фауст", "Coda", "Дізарм", "Аліс трансцендентік"

Рецензій нема… Знаю лише що "Coda" прикольно виступили і були зірками того вечора :)

Фотки: Coda, Дізарм

З.І: От і усе. Тепер треба чекати наступного концерту :) Приходьте і не пожалкуєте! Бо звук, світло і атмосфера в цьому клубі дійсно прикольні!
Хочеш відповісти? Авторизуйся!