Друг або DRUG. Новий сингл групи ПНД!

Друг або DRUG. Новий сингл групи ПНД!

| 2 | Розділ: Музичні релізи | 25 вересня 2012 17:35

Друг або DRUG. Новий сингл групи ПНД.

«Друзі, представляємо вашій увазі нове одкровенння групи ПНД у вигляді пісні-діагнозу - "DRUG"!» - саме так Василь Прозоров представив у мережі свій новий твір.
ПНД - пронизливий акустичний проект Прозорова та Джимбо - вокаліста та бас-гітариста групи ТОЛ. Одне з альтер-его українських адептів альтернативного металу.
Історія цього проекту поки що невелика. Одним з досягнень команди є гран-прі на Bingo Cover Show у січні 2010. У цьому ж році вийшов дебютний альбом ПНД – «Два Аккорди» (ІншаМузика/Moon Records).


У жовтні 2011 року гурт залишив гітарист Антон Семікопенко. Менше ніж за рік ПНД повернулись до концертної діяльності, відігравши яскравий концерт у культовому дніпродзержинському клубі Торба. Саме поїздка в це місто дала чудові рядки у новий трек. Почувши пісню, цього неможливо не помітити.
Незабаром замість Антона у команду прийшов Олександр “Дічь” Грідін (гітарист та один з вокалістів групи МегамасС), який раніше “засвітився” у пісні Сова (Брокер) з дебютного альбому, і ПНД почали працювати над новим матеріалом та відіграли декілька яскравих концертів.

Сингл записаний на студії RevetSound. Саундпродюсер – Сергій «KNOB» Любинський.
Почути DRUG можна тут:

http://soundcloud.com/vlad-lyashenko/pnd-drug-single-2012

Вже найближчим часом Прозоров та компанія збираються зняти відео на цю пісню. А також обіцяють ще порадувати новими треками та концертами.

ПНД у мережі:
http://vk.com/pndkiev
http://www.facebook.com/PNDband
http://www.lastfm.ru/music/ПНД
Хочеш відповісти? Авторизуйся!

MoZ6Go | 07.10.12 20:34:25 | #

класна пісня

sam_svij | 16.10.12 16:08:33 | #

кльово. відчувається зрілість музикантів в їх музиці.