Як грати на барабанах

| 10 | Розділ: Враження | 31 травня 2012 20:02

Барабан - ударний інструмент, придуманий досить давно. Навчитися грати на барабанах може кожна людина, але для цього йому знадобиться сучасна ударна установка.

Інструкція
Стандартна установка складається з заліза (креш, хай-хет і райд) і барабанів (бас-барабан, малий барабан, підлоговий тому, низький тому і високий том). Сьогодні багато професійних барабанщики використовують різні додаткові пристрої і барабани (наприклад, додаткові тарілки або бас-барабани). Тобто конфігурація установки може істотно відрізнятися. Розставляти барабани слід таким чином, щоб було зручно грати. Щоб навчитися добре грати на барабанах, необхідно придбати власну установку. Нормальні інструменти продаються тільки в професійних магазинах, а вартість стандартної барабанної установки складає від 15 000 рублів і аж до нескінченності. Не обійтися і без барабанних паличок - їх необхідно вибирати на свій розсуд, попередньо поспілкувавшись з консультантом в магазині, який зможе детально розповісти Вам про те, які моделі барабанних паличок відрізняються високою якістю, а які - низьким.
Середня вартість непоганих барабанних паличок становить близько 500 рублів. Починаючи навчання, пам'ятайте, що такий інструмент, як барабани, вимагає серйозних зусиль. Вам доведеться проявити неабияку наполегливість - перший час необхідно приділяти заняттям не менше двох-трьох годин щодня. Буде непогано, якщо Ви купите хороший самовчитель або запишетесь на заняття до професійного репетитора. Але в першу чергу важливо повірити в себе і зрозуміти, що втома і брак часу не повинні ставати для Вас перешкодою. Багато людей, витратившись на придбання барабанної установки, згодом закидають навчання і зупиняються на півдорозі. Тому намагайтеся не чекати швидкого успіху: навчитися по-справжньому добре грати на якому інструменті можна тільки ціною невичерпного кількості волі і прагнення до успіху.


Хочеш відповісти? Авторизуйся!