"Назавжди у Львові - "Лялька" і ми"

"Назавжди у Львові - "Лялька" і ми"

| 0 | Розділ: Новини | 31 січня 2004 11:59

Оскільки відомий львівський клуб "Лялька" закрили, студенти Львівських вищих навчальних закладів організовують акцію: "Назавжди у Львові - "Лялька" і ми", яка розпочнеться 2 лютого (о 16:00) і триватиме до 5 лютого 2004 року на площі Данила Галицького, біля театру Ляльок. До акції планується залучити всіх митців, які колись виступали або мали дотичність до клубу "Лялька". Протягом 2 - 5 лютого студенти розкладуть намет в якому перебуватимуть цілодобово, до студентів приходитимуть музиканти, які будуть сейшенувати цілий день. Також студенти-музиканти закликатимуть львів'ян та гостей міста: "Подаруйте нам ляльку! Хто може - клуб, а хто ні - хоча б іграшкову" - львів'яни зносять ляльки (нові чи вживані). 1 лялька = 1 голосу в підтримку. Пізніше всі нові ляльки віддадуться в дитячі будинки чи притулки разом з компактами української музики.
5 лютого - фінал акції. На якому студенти-художники на величезному аркуші паперу малюватимуть своє бачення закриття клубу "Лялька" також "Що таке сучасна уркаїнська культура". Потім будуть споруджувати величезну паперову "Ляльку" (3-ох метрів) на якій львів'яни та гості міста зможуть написати : "Я не хочу…" або "Ні…" і це все погане в кінці акції ввечері буде спалено.

5 лютого о 18:00 біля "Лялькового театру" розпочнеться концерт в якому візьмуть участь такі відомі музиканти як: Тарас Чубай та група "Плач Єремії", Віктор Морозов, "Мертвий Півень", "Скрябін", "Джек О'лентер", "Ніагара", " Чорний вересень", Соломія Чубай та група "Далі…", " Тартак", "Кому вниз". Доречі музиканти погодилися виступати безкоштовно.

Під час концерту між виступами музикантів читатимуть свої вірші та прозу відомі письменники Львова, Івано-Франківська та Києва.

23:00 - коли закінчиться концерт кожен, хто прийшов на концерт матиме із собою свічку і запалить її, таким чином освітивши шлях і давши світло в кінці тунелю українській культурі.
Хочеш відповісти? Авторизуйся!