Guitar Sale!) Мій свіятковий розпродаж!Проц,Перегруз,Квак,АКГ)

| 193 | Розділ: Продам/куплю | 19 грудня 2011 11:48

Продається :
ЛОТ № 1
Процесор ефектів ZOOM G2.1Nu в ідеальному стані, приїхав мені пару тижнів тому з гамерики.
Стан просто ідіальнєйший! Всякі там коробочки, бумажечки, кульочки, бла бла бла.
Юзався пару разів дома, кнопочки бережно клацались або пальчиком, або ногою в чистій щойно випраній шкарпетці. гвоздей ним не забивав.
Якість збірки дійсно паражаєт, не до порівняння з тим шо у нас тут, взяв в руки маєш весчь!))

трішки атсібятіни, звучання і функціонал приємно вразили)) на моделях леджендарі ампс таваріщі яяпонци канєшна похалявили)) НО! їхні власні моделі підсилювачів і педалей приємно здивували! при чому здивували на стільки (не обезсудьте) що я дома шпіляв з рідним процовим перегрузом не просто без будь яких проявів зворотньої перестальтики, а ще й з неприховуваним задоволенням. Це про перегрузи. ДІЛЕЙ СУУУУКАААА!!! БЛЯТЬ ШО ЦЕ ЗА ДІЛЕЙ!!!! на ньому годинами можна грати нівєбічєскі атмосферні космоси! ухх бля! красата! ТЮНЕР доволі чіткий і приємно здивував, оскільки строїти 8 струн не кожен тяне)) а цей вот тянув)) да доречі, проц юзається як ЗВУКОВА карта! при чому доволі не погана)

вот, по суті більше нічьо не можу про нього сказати, оскільки толком і не покористувався ним.


ціна у нас

http://soundmaster.kiev.ua/shop/processor-effektov/zoom/g2-1nu

ціна іБей

http://www.ebay.com/itm/Zoom-G2-1NU-Guitar-Effects-Pedal-USB-and-Expression-Pedal-KG-/300532871164?pt=Guitar_Accessories&hash=item45f927affc#ht_559wt_1163

моя ціна всього 200 американських долларів. вважаю торг безпідставним, оскільки девайс просто в ідеальнійшому стані, і дешевший і якісніший, ніж в будяких магазинах.

Панаєхалі дальше

ЛОТ № 2

Marshall JackHammer




ага! це самі він))) Робочая лошадка)) всі його люблять або всі його знають) в прєдставлєніі нє нуждаєтсо)) стан на 4, каробачька с бумажечькамі прілагаєтсо))

450 грн)

ЛОТ № 3

MORLEY POWER WAH



УХХХХ!!!!!!! афігєннєйший вах!!! при чому ще й волюмер, і щей БУСТЕР!!!! приїхав тоже з гамерики)) очєнь єво любіл))) но, нада, значіт нада) состояниє на 4+, відсутня кришка для батарейки знизу)

650грн.

ЛОТ № 4

Навушники AKG K403



Класні навушники напівзакритого типу, дуже прозоре і гарне звучання, частотку самі в неті знайдете. Доречі були мною куплені як заміна вже сівших і старезних KOSS PORTA PRO, ця покупка чьотко перевела мене в табір любителів АКГ))
куплені були десь в середині літа в ТИТАНі магазинна ціна написана ззаду коробки)) 375 грн))

стан просто ідеальний, хіба трошки дріт затвердів, але він би і так затвердів за пару тижнів, джек рідний, працює ідеально. Коробка, бумажкі, гарантія! прєлагаются))

хачю за них 300 грн. вот.



і так начьньом!
З привоуд питаннь на зразок - а чьо продаєш, то рподаю тому щшо як завжди треба бабло.
Хочеш відповісти? Авторизуйся!