Львів - A Wilhelm Scream ( melodic hardcore/USA)

| 3 | Розділ: Новини | 6 грудня 2011 1:12

Emitted Generation
non-commercial DIY booking from Ukraine present:

4 квітня - Львів
A Wilhelm Scream ( melodic hardcore/USA)
www.myspace.com/awilhelmscream
www.awilhelmscream.com/

Група «A Wilhelm Scream» являє собою яскравого представника хардкор-панк музики. Колектив був заснований у Нью-Белфорд, штат Массачусетс. Стиль гри цієї команди можна порівняти з такими популярними групами як «Strung Out», «Hot Water Music», «Propagandhi» і «Strike Anywhere».
Назва групи «A Wilhelm Scream» було взято з поняття певного звукового ефекту з області звукорежисури. До цього команда носила такі імена як «Smackin 'Isaiah» і «Koen». Досі причина зміни назви групи невідома.
Деякий час тому колектив активно працював з легендарним продюсером панк-колективів Біллом Стівенсоном. З їх плідної співпраці вийшов чудовий альбом. Запис відбувалася на студії «Blasting Room». Згідно офіційним заявам музикантів всі композиції альбому мають досить швидкий темп і агресивний характер. Заголовною піснею альбому стала композиція «Career Suicide», яка має супроводжуючий відеоряд.
У вересні 2007 року гітарист групи Кріс Левек заявив, що залишає команду. А на початку 2008 року музиканти знайшли йому заміну, в особі Майка Сапіна, колишнього учасника групи «Alucard».
У червні 2008 року відбувся грандіозний концерт групи «A Wilhelm Scream», який був організований як данину пам'яті Карлоса Лісінга, близького друга колективу.
На даний момент членами групи «A Wilhelm Scream» є: Нуно Перейро - вокал; Тревор Реллай-гітара; Браєн Робінсон-бас, вокал; Ніколас Паскуале-ударні.
Група випустила велику кількість альбомів, які можна зустріти на звичайних дисках, а деякі збереглися на касетах. Популярними альбомами стали: «The Big Fall …», «Give Girls More Beer …», «Gets Eaten Alive!», «6:6:6», «The Way To A Girls Heart Is Through Her Boyfriends Stomach», «Mute Print »,« Ruiner »,« Diver »,« Career Suicide ». Альбоми, які користувалися великим успіхом, адаптувалися для Японії.
На даний момент група «A Wilhelm Scream» працює в таких напрямках як панк-рок, мелодік-хардкор, хардкор-панк. Колектив співпрацює з такими звукозаписними студіями як «Nitro Records», «Jump Start Records», «Fork In Hand Records» і «Tank Records».
Група «A Wilhelm Scream» досить продуктивна команда. За час існування музиканти записали велику кількість альбомів і здобули величезні ряди шанувальників.

Піздец як довго з ними переписувався, і от получив офіційну відповідь що вони все таки побувають в 2012 році у львові. Хто шо може сказати, ціна поки не точна, але буде в районі 80/100 грн.
ччекаємо анонса…
Хочеш відповісти? Авторизуйся!