У Львові відбулась конференція TEDxLviv, що круто

| 15 | Розділ: Офтоп | 14 листопада 2011 13:47

Багато із нас знайомі з запальними та надихаючими відео із сайту TED.com. А якщо ви не знайомі то пропоную негайно з ними ознайомитись переглянувши десяток-другий. Ці відео — записи промов митців, політиків, науковців та експертів найрізноманітніших галузей на тему іновацій та покращення нашого з вами світу. Вони дивують, надихають та зворушують.
Тому мені було цікаво, якою ж буде львівська конференція TEDxLviv, що була запланована на 12 листопада 2011? Чи буде вона настільки ж надихати та спонукати до дій, як оригінальний TED? Чи виступлять на ній люди, яких дійсно захочеться слухати? Чи буде ця конференція україномовною?
І тепер, коли конференція відбулась, я думаю, що TEDxLviv пройшла досить жваво, хоча її онлайн трансляція була поганенькою. Мені сподобались майже всі виступи.
З цього приводу я написав замітку на своєму сайті, у якій ви знайдете посилання на відео, короткий опис конференції та деякі загальні факти.
Я вважаю цю подію дуже важливою для Львова і закликаю поширювати інформацію про цю конференцію серед своїх друзів та знайомих.
Хочеш відповісти? Авторизуйся!