Гурт Impera записав новий ЕР «Voice of freedom»

Гурт Impera записав новий ЕР «Voice of freedom»

| 6 | Розділ: Новини | 27 червня 2011 11:58

20 березня 2011 р. виходить ЕР групи під назвою "Voice of freedom" Робота над EP велась на Івано-Франківській студії "Frost Magnetic Records", протягом зими 2011 року. Туди увійшли 5 композиції («Voice of freedom», «Believe in salvation»,«Bad religion», «Angel's cry», «Girl from hell»)
На стиль групи і безпосередньо на запис ЕР вплинули різні напрямки музики, де ми експерементували з новим для нас стилем виконання, від індастріала до важкого дез метала.
Далі створюються пісні у тому ж напрямку з більш розширеною гаммою музичних стилів, семплів і музичних інструментів…

Гурт IMPERA сформувався в 2006 році, але за час від створення і до сьогодні, стиль і склад гурту змінювався не одноразово!
На даний час стиль виконання дещо новий, це поєднання як – дез, грув і індастіал, розбавляючи це семплованими вставками.

Історія гурту :

Кінець листопада 2006 вважають умовним початком існування групи. Саме тоді гітаристи Vovan та Mihalich вирішили створити власну групу Pandemonium, яка б випускала на ринок альтернативної музики сплав важкого та водночас мелодійного звучання. Проте,унікальність стильової різноплановості вирішили витримати в рамках Death-Blackmetal.

У перші дні зими того ж 2006 хлопці почали напрацьовувати перший матеріал. Однак, для повноцінного комплектування групи бракувало барабанщика та басиста. Останнього чекати довгоне довелося, і вже з бас-гітаристом Yassем Pandemonium активізують як творчуроботу, так і ведуть пошуки репетиційної бази. За наступних півроку троє музикантів записують 4 демо-треки: "Темний Лорд", "Очіангела", "Intro" та "Под чёрными крыльями сна".

На час остаточного вкорінення групи на постійній базі припадає знайомство хлопців із барабанщиком Andre. Він,на той момент – учасник гурту Морок, погоджується тимчасово підіграти в групі. Місяць виснажливих репетицій дозволяє якісно виступити на Кондор-фесті-2 вклубі "Кондор" (м. Кременчук). Цей перфоменс став візитівкою гурту, авже за три тижні музиканти мали й другий виступ – в рідному Івано-Франківськуна Night Metal Fest, організували який Mihalich та Vovan. Після цього та взв'язку з розпадом попередньої групи драмер Andre остаточно приєднується до Pandemonium. Від тоді розвиток групи почав набирати нових обертів вже в повноцінному складі і виводити його на інший рівень. Результатами кропіткої праці музикантів можна потішитися на різноманітних андеграундових концертах тафестивалях.

19 червня 2008 р. у зв'язку з"виробничою" необхідністю група офіційно міняє назву на IMPERA.

З 2009 року група перегортає нову сторінку в своїй історії. Група розходиться з Міхаличом, до обов'язків вокаліста відтепер приступив Vovan, поєднуючи це з гітарою. Проте кількість учасників Impera незмінилась. Група поповнюється клавішами і бек-вокалом у виконанні Олі RedAngel. Відповідно, стилістично-музично група зазнає також деяких змін.

В середині жовтня 2009 року група видає свій дебютний ЕР "The Road of Death" що записувався на місцевій студії в м.Івано-Франківську. Туди увійшли 4 композиції («Інтро», «The road of death», «Очі ангела», «Ненависть до крові») в дезо-блековому звучанні в поєднанні з жіночим вокалом.

Влітку 2010 року Андрій Пташник (барабани) міняє свій звичний інструмент-барабани на клавіши, і вдало влаштовується в місцевий Івано-Франківський гурт «Так Треба». Цього ж року Оля Овсянецька (клавіши/бек-вокал) і бас гітарист Ясь Янішак також покидають гурт IMPERA створюючи свій окремий проект «Soulmarket»

Незважаючи на внутрішні переворити групи Vovan (вокал/гітара) продовжує діяльність гурту IMPERA, і приступає до набору нових музикантів і зміни стилю звучання. Стиль виконання вирішили поміняти на дещо новий, в поєднанні з такими жанрами як – дез, грув і індастіал, розбавляючи це семплованими вставками.
Восени 2010 року новими учасниками гурту стають :
- Юрій Гикавчук "Niger» - барабани
- Максим Мисечко "МАК" – бас гітара
- Максим Астапенко "Mak7" – соло гітара
Хочеш відповісти? Авторизуйся!

Чешир | 18.08.11 16:24:56 | #

я так розумію, обтяжити себе додаванням корисних посилань на роботи гурту було влом?

V.I.C. | 18.08.11 17:54:23 | #

вау…"20 березня 2011 р." дык надо было уже в 2012 запостить новость, че уж там. и да, нахера давать ссылки на музыку, правда? =) главное чтобы все в курсе были про историю группы =)

ACKET | 22.08.11 12:59:08 | #

пля)) фейл)))

ThRAsH | 22.08.11 13:05:52 | #

да Вы, сударь, просто мастер в краснописание!

PanVovan | 14.09.11 15:52:12 | #

стаття була написана майже після виходу ЕР, чомусь адміністрація довго її вивішувала сюди!!!!!! тай якщо була б тут змога редагувати цю статтю, то були б і посилання!
посилання на групу можна найти тут - http://vkontakte.ru/impera_band
аудіо - http://vkontakte.ru/impera_band#/audio?id=-2342186

PanVovan | 14.09.11 15:57:44 | #

група на сайті Рок Львів, тут і можна і прослухати аудіо http://rock.lviv.ua/band/648/