"Інший Світ", концерт в підтримку альбому «Тут і зараз»

"Інший Світ", концерт в підтримку альбому «Тут і зараз»

| 3 | Розділ: Враження | 14 березня 2011 22:49

Символічне число 13, яке викликає протирічливі відчуття у багатьох людей, стало в деякій мірі знаковим для Івано-Франківського гурту «Інший Світ», адже саме в цей день у Львові вони презентували свій перший міні-альбом під назвою «Тут і зараз». За словами самих хлопців, назва альбому відповідає їх емоційним відчуттям, які охоплюють музикантів під час виступу на сцені. На рахунок емоцій, то вони дійсно є невід’ємним супутником цих веселих хлопців. Але про це пізніше.


Почну з того, що місцем презентації був вибраний Хмільний дім Роберта Домса, оазис для музикантів початківців, бо тут вони мають можливість виступити, якщо не безкоштовно, то за символічну платню. Першими до публіки вийшов гурт CoverJam. Хлопці викликали багато позитивних відчуттів у публіки. Мабуть, своїм знаменито-популярним репертуаром, а може завдяки хорошому голосу вокаліста (круто співав) та гітариста. Басисту можна було взагалі нічого не робити, він з породи тих людей, яким варто просто посміхатись (грає він також добре). Ну але не про них)))

Отже «Інший світ». Троє чудових хлопців, і всі як один прекрасні у своїй справі. Усі неповторно харизматичні, особливо запальний вокаліст-басист.
Зверну вашу увагу на те, що концерт відбувався не просто так. Він став необхідним елементом підтримки і реклами нового альбому гурту «Тут і зараз». На підтримку альбому «Інший світ» навіть організували тур по містам Західної України. До альбому увійшло 5 пісень, старих та нових.

Цікавинкою по завершенню концерту стала біленька футболка розмальована чорним маркером, котру хлопці вирішили возити з собою в усі міста туру. Доречі, на ній можна було щось написати, чим і скористались деякі люди.

Талановиті і позитивні музиканти, з яких так і пре бажання прогресувати та удосконалюватись. Хлопці заслуговують на повагу, і не тільки завдяки своїм музичним даним і пісням, але й постійною безперервною працею над собою. Гадаю у них є всі шанси стати відомими, якщо й надалі вони продовжуватимуть у тому ж дусі.
Незважаючи на невисоку ціну квитків (усього 30 гривень), людей було малувато. Люди, де ж ви були? Така хороша погода на вулиці, весна прийшла, кохання в серці, потрібно ходити на такі концерти!!! Та думаю це не завадило хлопцях на всі 100 відіграти свою програму.

А якщо вам цікаво дізнатись про тур, тобто про його маршрут, то ви можете завітати в гості до гурту…

І наостанок, кожен гурт потішив публіку якісно-хорошим звучанням. Все було зроблено професійно. Є з кого брати приклад.
Хочеш відповісти? Авторизуйся!