Продам ламповий скрімер та мод Emma ReezaFRATzitz

| 29 | Розділ: Продам/куплю | 21 лютого 2011 22:58

Вітаю шановних форумчан!

Власне, припадає пилюкою пара душевних девайсів. Не те щоб я цим обтяжувався, але, можливо, комусь вони потрібні більше, оскільки мій основний інструмент - акустика. Ну, і паяльник.

Номер раз: ламповий скрімер
Скрімер має два режими: овердрайв і кранч, які перемикаються тумблером. У режимі овердрайву сигнал переважно насичується гармониками та злегка підгружається. Можна використовувати як преамп для чистого звуку або гріти зовнішнім перегрузом. Другий режим - інтенсивний, щільний овер, кранч. Реакція на атаку, структура перегрузу , власне, і дала підставу назвати даний пристрій скрімером. Все по дорослому: високовольтна напруга, танталові конденсатори, якісна плівка в звуковому тракті. Колір корпусу - сірий металлік.



Номер два: мод Emma ReezaFRATzitz - одного із найкращих дисторшн/овердрайвів. Основною фішкою схемотехніки даної педальки є ДВІ (!!!) ручки настройки гейну. Одна задає рівень перегрузу, а інша - структуру. Мій улюблений пресет - це коли гейн на 9-10 годин, а структура - на 4-5. Смачно виходить. Тон та левел - само собою, в наявності.

Відмінності від оригіналу (який, до речі, не може похвалитись досконалістю інженерної думки):
1) Корпус - алюмінієва відливка, товщина стінок 5-8 мм, за розміром більш компактний за оригінал. Дизайн взагалі прикольний. Вінтаж.
2) Коаксіальні потенціометри (зліва тон, рівень, а справа гейн / структура);
3) В проході плівкові конденсатори К73-9 (мають великі розміри, але це ніщо у порівнянні із якістю передачі сигналу); та кераміка, яка є, якісна і не має сегнетоелектричного ефекту, порівняно із широко вживаною;
4) Плата розведена більш грамотно, згідно із вимогами до радіочастотної апаратури, що виключає можливість генерації та паразитних призвуків; фільтруючі ємності по живленню збільшено вдвічі (Rubycon), каскади зашунтовано плівкою. Гніздо живлення металеве і кріпиться на корпус.
5) Футсвіч менш жорсткий, що дозволяє перемикати ефекти босоніж (хто в темі, мене зрозуміє )
Семплів не робив, але педалька зараз у Львові, і Віктор (Viray) може надати можливість покрутити / послухати її. Але мушу зазначити, що ефект дуже агресивний, у міксі проріжеться без проблем, гейн дозволяє висікати флажолети вздовж всього грифу, на робочій гучності подача нюансів гри така, що боїшся чхнути щоб не здригнулася рука. Примочка тестилась впродовж новорічних і різдвяних свят і одержала схвальні відгуки не лише музикантів, але й сусідів



Якщо цікавить культура виробництва - то дуже прошу:


Саме так повинна була б виглядати плата, якби виробництвом займався я. У всі тонкощі вдаватися не буду, але один нюанс зазначу: полігон землі повинен проходити між двома рядами виводів мікросхеми. У ВЧ апаратурі полігони землі, що розділяють каскади - досить ефективний засіб від паразитної генерації. А сам земляний контур - прошу звернути увагу - має топологію зірки. Вхід і вихід - на протилежних кінцях плати. Всі з'єднання з габаритними деталями зроблено екранованим дротом з поліетиленовою ізоляцією. Провідники від гнізда живлення звиті парою. А поліетилен, який визирає ззовні контуру плати - страховка від випадкових замикань на корпус, так само, як і склотекстолітова прокладка на внутрішній поверхні кришки. Все це звело шуми на максимальному драйві до мінімально можливого рівня.

Якщо Вам потрібен якісний дист, а придбати оригінал немає можливості, або якщо є бажання урізноманітнити звук, то це - для Вас!

Вартість і скрімера, і диста - однакова: 800 грн. Дисторшн продається без блока живлення, втім це, я гадаю, не проблема (полярність - земля від"ємна).

Для бажаючих є можливість послухати / покрутити ручки даних девайсів у Львові http://rock.lviv.ua/?category=7&item=18961
Але прохання попереджати про свої наміри заздалегідь, бо я свого ендорсера вже, здається замучив.

Успіхів!
Хочеш відповісти? Авторизуйся!