Ex-КАРНА: «Ми не розпалися, а просто переродилися...»

Ex-КАРНА: «Ми не розпалися, а просто переродилися...»

| 25 | Розділ: Новини | 25 січня 2011 21:00

На піку творчого піднесення, після презентації другої студійної платівки з однойменною назвою, франківський гурт КАРНА оголосив завершення своєї творчої діяльності… Здавалось би все?
Втім, на фестивалі Rock In Love (що пройде у Львові напередодні дня Святого Валентина 12 лютого) одним з хедлайнерів заявлено гурт з назвою ЕхKARNA, до складу якого увійдуть Олег Білоус (ударні), Макс Маслак (бас), Олексій Ярош (вокал/гітара) і сесійний гітарист Андрій Дем’янов.

Чи стане цей гурт оновленою КАРНОЮ, чи хлопці продовжать працювати в тій самій концепції – надалі розмова з музикантами…



Хлопці, привіт! Офіційну заяву Влада ми змогли прочитати на просторах Інтернету. Хотілося б почути Ваші коментарі щодо розпаду групи.
Олексій: Привіт. На нашу думку це тема більш особистого характеру (тобто не для загального розголошення). Так, звісно в нас були свої внутрішні,скажімо так, не легкі відносини, але вони ніяк не впливали на нашу творчість. У кожного в житті бувають моменти коли люди не можуть знайти спільної мови, от і у нас такий момент стався. В ситуації що склалась ніхто нікого ні в чому не звинувачує, адже, як сталось так вже є. Зміни потрібні як і для кожної людини у житті, так і у житті гурту, а музиканти люди творчі та непередбачувані, тому, як то кажуть – «не зійшлись характерами». Наразі, ми з Владом у нормальних відносинах, все між собою узгодили та залагодили. Тому можна сказати що ми не розпались, а просто переродились, стали іншими, – якими, це судити вже вам. За всю історію склад Карни змінювався не один раз, а так і кількість музикантів не мала. Це як своєрідна велика сім'я, в середині якої добробут і злагода, де існують добрі стосунки і повага.



Чи стане ця група абсолютно новим проектом? Чому?
Олексій: Звісно ж стане, хоча сталась заміна лише однієї людини. Проте, ми впевнені що на характер музики це суттєво вплине. Кожен музикант віддає якусь частинку себе у музику, відображаючи свій характер та настрій, тому зміна складу будь-якого гурту зображається на музиці. Але щодо назви, то ми вирішили залишити стару, це для нас вже є щось близьке та рідне, так само як і для наших шанувальників.

За цей період ви підготували новий матеріал для запису альбому/туру?
Олексій: Наразі важко говорити про щось таке глобальне та конкретне, але ми працюємо, працюємо плідно та сумлінно і будемо намагатись поступово представляти вам наші надбання.



Чому саме Львів став місцем презентації ExKARNA?
Макс: Можна сказати що це дещо символічне для нас місто, так само як і фестиваль Rock In Love, так як він був одним із перших наших концертів туру у підтримку минулого альбому. Тай просто хочеться дарувати кохання, ніжність та музику на такому фестивалі.

Чи почують на цьому концерті і в подальшому екс-фанати КАРНИ її старі пісні у Вашому виконанні?
Боб: Почути можна буде все – нові та старі пісні. Хоча суть залишилась та сама, погляди на творчість у нас дещо змінились, як змінився і підхід до створення пісень. З огляду на це, більш за все хочеться представити підготовлений нами новий матеріал.

Як самі святкуєте день Святого Валентина?
Олексій: На фестивалі Rock In Love даруючи нотки кохання тим кого любимо та цінуємо.

Побажання читачам!
Всі:: Кохайтеся, і нас буде більше!!!

Спілкувався Євгеній punker спеціально для ROCK.LVIV.UA
Автор фото: Роман Noven.
На фото КАРНА [тур 2010 року].
Хочеш відповісти? Авторизуйся!