Фестиваль-Конкурс LEVEL UP! Приймаємо заявки на участь

| 42 | Розділ: Події | 16 грудня 2010 21:50

Офіційна група: http://vkontakte.ru/club10098018

В рамках першого пункту програми «EF-STUDIO підтримує молоді гурти» 5-го та 6-го лютого вже вчетверте відбудиться Фестиваль-Конкурс "LEVEL UP!!!. У приміщені рок-клубу «Старушка» знову будуть вестись баталії за звання найкращого молодого рок-гурту Львівщини.
Для участі у конкурсі гурт не повинен мати записаного альбому, більше 5 виступів та досвіду виступів за межами Львівщини. Гурт має існувати не більше двох років і середній вік учасників має не перебільшувати 23 років. Кожен гурт зобов'язаний внести 100 грн. у призовий фонд, який розподілять між собою 3 найкращі гурти за підсумком голосування. Також гурт, який визнають найкращим, отримає абонемент на запис 5 пісень на студії звукозапису EF-STUDIO, прямий квиток на участь у кількох масштабних фестивалях Львівщини та багато інших призів..

Голосування буде проводитись наступним чином:

1. Кожен з членів журі буде визначати бали 5 найкращим за «його версією» гуртам за принципом 4, 8, 12, 16 і 20 балів.

2. Кожен глядач отримає на вході картку для голосування, за допомогою якої він зможе віддати свій голос за один гурт.

В результаті підсумків голосування, які будуть відомі відразу після самого конкурсу, - будуть оголошені переможці конкурсу.

Заявки приймаються до 15 січня 2011 р. в письмовому варіанті на контактний е-мейл фестивалю: LevelUpFest@gmail.com та у офіційній групі вконтакті: http://vkontakte.ru/club10098018. Зразок заявки можна скачати за поданим нижче посиланням. Вибір конкурсантів буде здійснено за допомогою жеребкування.

Чекаємо на ваші питання та пропозиції…

Завдяки Вам Львів стане рок-столицею України!

http://ef-studio.com.ua/zajavka_na_konkurs.doc - зразок заявки.
Хочеш відповісти? Авторизуйся!