"All Metals Eve": плюси та мінуси фестивалю

| 20 | Розділ: Враження | 4 листопада 2010 0:21

Нарешті з'явилось трохи часу після вирішення багатьох справ після фестивалю.

Перечитав купу коментів тут: http://rock.lviv.ua/?item=19460 і якось стало трохи неприємно. Бачу дуже двояке бачення про все, що відбувалось там.

Скажу кілька слів від імені "LiveSignal" та особисто від мене, як керівника цієї організації:

Подяки:

- в першу чергу хочу подякувати дуже і дуже всій свої команді з "LiveSignal", для який це був дебют в плані організації. Більшість з них дуже добре справились зі своїми обов'язками і навіть не уявляю, як я впорався з цим всім без них

- моїм партнерам та друзям з Tavrida.NET, особливо Льоші Інеррену за ВСЕ!

- людям, які вже є досвідченими організаторами і поради яких були дуже доречними: Віктор Новосьолов (організатор Руйнації), Святослав та Андрій (Сихів Тім), Сергій (Metal Icon) та ін.;

- та дуже багатьом людям, які всіляко допомогли в підготовці даного фестивалю (перераховувати немає сенсу, бо їх справді дуже багато).
Підтримка відчувалась на всіх етапах підготовки, що дуже допомогло, адже готувались ми з кінця серпня.

Особлива ж подяка людям, які "пхали палки в колеса": срали фест в неті, пускали чутки, що хедлайнери не доїдуть та робили ще купу всього. А вдячний вам за те, що ваші дії ще більше додавали мені сил і бажання зробити все максимально якісно. Як то каже мій приятель "Собаки лають, а караван іде!"

Було багато дискусій про те, що оргів даного заходу абсолютно не цікавить думка людей. Нам справді хочеться почути АДЕКВАТНУ критику щодо всього, що відбувалось на фестивалі в форматі:

Плюси:
1. ---
2. ---
3. ---
ітд.

Мінуси:
1. ---
2. ---
3. ---
ітд.

А потім, якщо хтось бажає, може бути обширне пояснення написаного вище.

P.S. Ця тема не створена для того, щоб зменшити кількість негативу, а тому, що дійсно цікаво почути, що нам вдалось добре, а що саме потрібно категорично виправити.
Бо все, що ми робимо - ми робимо для ВАС і, звісно, нам важливо знати, як зробити наші заходи ще ліпше, щоб ВАМ було приємніше на них відпочивати.

P.P.S. На наступний рік вже заплановано як мінімум 3 фестивалі, тому не хочеться наступати на ті ж граблі.

Хочеш відповісти? Авторизуйся!